Memzi kolayca silebilirsin çok kolay siliniyor o virüs. Format atabilirsin yada.bu arada ciddi soyluyom attığım laptopa kurabilirsem kuracm cünkü bu arada 15 yıllık bir laptop ve memz bulaşmış bir laptop
sunu da belirtmek istiyom win 8 kurdum cıldırdı win 11 nası kurcam @Majdevbu arada ciddi soyluyom attığım laptopa kurabilirsem kuracm cünkü bu arada 15 yıllık bir laptop ve memz bulaşmış bir laptop
sildim ztn çoktanMemzi kolayca silebilirsin çok kolay siliniyor o virüs. Format atabilirsin yada.
Sistem özelliklerini tahmin edemiyorum....sunu da belirtmek istiyom win 8 kurdum cıldırdı win 11 nası kurcam @Majdev
intel core 2 duo, ddr1 2gb ramSistem özelliklerini tahmin edemiyorum....
Bide ben eski laptoplara denedim ama Geforce Go olan ekran kartlı cihazlara daha doğrusu 7 ile başlayan nvidia ekran kartları ve öncesine kurulmuyor mavi ekran veriyor veya sürücü kurulmuyor. Windows 10 ve 11.Belirtiğim gibi...
Ekran kartı?intel core 2 duo, ddr1 2gb ram
ekran kartı yok kiBide ben eski laptoplara denedim ama Geforce Go olan ekran kartlı cihazlara daha doğrusu 7 ile başlayan nvidia ekran kartları ve öncesine kurulmuyor mavi ekran veriyor veya sürücü kurulmuyor. Windows 10 ve 11.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekran kartı?
ekran kartı yok ki