100-300 TL arası olan keylerin her hangi bir zararı varmı ? bir sorun çıkarırmı ?
oem key alırsanız hayır çıkarmaz retail de çıkarmaz ama oem ankarta gömüldüğü için format atsan dahi gitmiyor eğer alacaksan burayı öneririm100-300 TL arası olan keylerin her hangi bir zararı varmı ? bir sorun çıkarırmı ?
sorun olacağını sanmıyorum.100-300 TL arası olan keylerin her hangi bir zararı varmı ? bir sorun çıkarırmı ?
nasıl bir key sizdeki ?Ben 10 liralık kullanıyorum bi zararını görmedim
buradan alamadım telfonuma 3d secure kod gelmediği içinoem key alırsanız hayır çıkarmaz retail de çıkarmaz ama oem ankarta gömüldüğü için format atsan dahi gitmiyor eğer alacaksan burayı öneririm
Windows 11 Home OEM Dijital Lisans Satın Al | SaglamLisans
Windows 11 Home OEM Satın Al - Orjinal ucuz Microsoft Windows 11 Home OEM ürün etkinleştirme anahtarı. Win 11 Home OEM Key. Güvenli Ödeme - Anında Teslimat.www.saglamlisans.com
evet bu siteden oem/retail alırsanız sorun olmaz. ayrıca fatura da veriliyor...oem key alırsanız hayır çıkarmaz retail de çıkarmaz ama oem ankarta gömüldüğü için format atsan dahi gitmiyor eğer alacaksan burayı öneririm
Windows 11 Home OEM Dijital Lisans Satın Al | SaglamLisans
Windows 11 Home OEM Satın Al - Orjinal ucuz Microsoft Windows 11 Home OEM ürün etkinleştirme anahtarı. Win 11 Home OEM Key. Güvenli Ödeme - Anında Teslimat.www.saglamlisans.com
trendyoldan alırsam sorun olurmu ?evet bu siteden oem/retail alırsanız sorun olmaz. ayrıca fatura da veriliyor...
trendyoldan oem yada retail olduğuna iyice bakman gerekir.trendyoldan alırsam sorun olurmu ?
evet teşekkürler.trendyoldan oem yada retail olduğuna iyice bakman gerekir.
çoğu satıcı MAK key satıyor.
eğer retail/oem bulursanız alabilirsiniz. sorun olmaz...
trendyoldanda Azərbaycana çatrılmaya uygun olmadığı için alamadımtrendyoldan oem yada retail olduğuna iyice bakman gerekir.
çoğu satıcı MAK key satıyor.
eğer retail/oem bulursanız alabilirsiniz. sorun olmaz...