Windows 11 Update Hala Gelmedi

Fear

80+
Reaksiyon skoru
138
Bu gün çoğu kişiye Windows 11 güncellemesi Windows Update yoluyla gelmiş ama benim sistemim uygun olmasına rağmen update hala gelmedi Microsoftun sitesinden Windows 11 indirip kursam bir sıkıntı yaratır mı yoksa Windows Updatei mi beklemeliyim ?

Ekler

• Adsız2.png
    Adsız2.png
    15.5 KB · Hit: 125
  • Adsız1.png
    Adsız1.png
    56.6 KB · Hit: 111
  • windows-11-ucretsiz-yukseltme.png
    windows-11-ucretsiz-yukseltme.png
    147.8 KB · Hit: 106
Microsoftun sitesinden indirip kurabilirsiniz. İndireceğiniz sürüm nihai sürüm. Windows update i beklemenize gerek yok.

Microsoftun sitesinden indirip kurabilirsiniz. İndireceğiniz sürüm nihai sürüm. Windows update i beklemenize gerek yok.
teşekkürler
Post automatically merged:

ayrıca bir şey sormak istiyorum ben şu an Windows 10 Pro kullanıyorum windows 11 e yükselttiğimde Windows 11 Pro mu olacak ?

Son düzenleme:
teşekkürler

ayrıca bir şey sormak istiyorum ben şu an Windows 10 Pro kullanıyorum windows 11 e yükselttiğimde Windows 11 Pro mu olacak ?
Muhtemelen pro olucak. Şu an yükseltme yapıyorum. Sonucu söylerim

Bi aralalar TPM olayı falan vardı. Acaba hala bu sorunlar devam ediyor mu yapmam gereken bir şey var mı?
tpm 2.0 açmadan dün temiz kurulum yaptırmadı bana biostan aktif ettikten sonra düzeldi

Aynen banada daha gelmedi.Kaç saat sonra gelir?

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    34.8 KB · Hit: 79
Aynen banada daha gelmedi.Kaç saat sonra gelir?
bazen tpm açmadan güncelle yeri gelmiyor bazı youtube kanallarında görmüştüm açıksa bekleyin değil ise bios üzerinden tpm 2.0 açıp tekrar deneyin

bazen tpm açmadan güncelle yeri gelmiyor bazı youtube kanallarında görmüştüm açıksa bekleyin değil ise bios üzerinden tpm 2.0 açıp tekrar deneyin
açık tpm beklerim

teşekkürler

Windows 11 pro oldu yükseltme yapınca.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Fear
bende şu an microsoftun sitesinden indirdim yüklüyorum bakalım
Microsoft'un sitesinden yüklenen araç üstüne mi yükleniyor(yani bilgiler gitmeden) yoksa temiz kurulum mu?

Geri