rufus dan yazdım usbye fakat aynı usbye win 10 yüklediğimde boot menüden girebiliyorum, 11 yüklediğimde hep aynı ekrana atıp duruyorNerde sorun yaşadığınızı tam anlamadım ama
Secure boot
fast boot
tpm
konularını arayabilirsiniz, bunlarla ilgili olabilir
Rufus deniyorsanız media tool (windowsun), media creation tool deniyorsanız da rufus deneyebilirsiniz
Hangi ekrana atıyor, fotoğraf?rufus dan yazdım usbye fakat aynı usbye win 10 yüklediğimde boot menüden girebiliyorum, 11 yüklediğimde hep aynı ekrana atıp duruyor
microsoftun kendi sitesinden iso indirdim rufus üzerinden yazdım, windows 10 fat32 de gözüyor, win 11 ntfs gözükmüyor, win 11 de rufus da fat32 seçeceği de yok.İso yu nerden indirdin? Rufus üzerinde usb nin format biçimini eğer fat32 ise ntfs, ntfs ise fat32 olarak değişip denenebilir. Bios üzerinde mi göremiyorsunuz yoksa boot menüsünde mi onu anlayamadım ama.
şu an fotoğraf atamıyorum, ya boot ederken usb seçiyoruz ya seçtikten sonra ekran bir gidip geliyor aynı yere dönüyor seçim ekranına.Hangi ekrana atıyor, fotoğraf?
Tekrar kuruluma geliyorsa doğru bir anda flash belleği çıkartmanız gerekiyor olabilir
Usbyi değil UEFI:Usb'yi seçeceksinizmicrosoftun kendi sitesinden iso indirdim rufus üzerinden yazdım, windows 10 fat32 de gözüyor, win 11 ntfs gözükmüyor, win 11 de rufus da fat32 seçeceği de yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
şu an fotoğraf atamıyorum, ya boot ederken usb seçiyoruz ya seçtikten sonra ekran bir gidip geliyor aynı yere dönüyor seçim ekranına.