Windows 11 Uygulama Yedekleme

Reaksiyon skoru
73
Arkadaşlar ben windows 11 sızdırılmış ISO dosyasını indirmeyi düşünüyorum fakat şu konuda bir çekincem var önceden yüklediğim oyun ve uygulamaların ve yanında verilerim kaybolur mu? Örneğin benim bir antivirüs aboneliğim var, halihazırda windows 10 işletim sistemine dahili ssd ye kurduğum uygulaması da var windows 11 i kurduktan sonra bu uygulama hala masaüstümde kalır mı? Kalırsa da hesabım aboneliğim gider mi? Ya da bu valorant için veya discord için de geçerli, kısacası ben direkt hiç bir yedekleme vs. yapmadan windows 11 e geçme durumunda veri kaybı yaşar mıyım?

ben yaşamadım sadece steam discord u yenden indirdim otomatik oyunları kayıtlarımı vs buldu
öncelikle cevap verdiğin için teşekkürler, ama sana bir şey sormak istiyorum, valorant oynuyor musun? oynuyorsan şu an windows 11 i kurduktan sonra otomatik olarak yüklü geldi mi?

öncelikle cevap verdiğin için teşekkürler, ama sana bir şey sormak istiyorum, valorant oynuyor musun? oynuyorsan şu an windows 11 i kurduktan sonra otomatik olarak yüklü geldi mi?
valorantın sitesinden valorantı indirdim açtım sonra oyuna giriş yaptım yani 30 40 mb lık bir yükleme yapmam gerekti aynı sı steam ve epic games discord içinde geçerli

valorantın sitesinden valorantı indirdim açtım sonra oyuna giriş yaptım yani 30 40 mb lık bir yükleme yapmam gerekti aynı sı steam ve epic games discord içinde geçerli
tamam, teşekkür ederim, yani 0 dan indirmene gerek kalmadı anladığım kadarıyla kendi sitesine girip hallettin bir de bir sorum daha olacak dosyalarını ekran görüntülerini indirdiğin müzikleri vs. kaybettin mi yoksa onlar da halihazırda depolama alanında hazır bir şekilde geldi mi

tamam, teşekkür ederim, yani 0 dan indirmene gerek kalmadı anladığım kadarıyla kendi sitesine girip hallettin bir de bir sorum daha olacak dosyalarını ekran görüntülerini indirdiğin müzikleri vs. kaybettin mi yoksa onlar da halihazırda depolama alanında hazır bir şekilde geldi mi
c diskinde 1-2 eksik dosya vardı onun dışı d diski tamdı

c diskinde 1-2 eksik dosya vardı onun dışı d diski tamdı
Tamam, teşekkür ederim, peki windows etkinleştirmesinde bir sıkıntı oldu mu yoksa windows 10 daki lisansın otomatik geçti mi windows 11 e

Geri