win 11 kullanYeni pc satın aldım sizce Windows 10 mu kurayım Windows 11 mi? Bi ara Widows 11 de sorunlar var filan deniyordu şuan nasıl durumlar.Oyun amaçlı kullanacağım
i5 12400fIntel bir işlemcin varsa 12 veya 13.nesil 11 kurmalısın tam performans almak için, onun dışında 11'in hala sorunları var, stabile için 10 kurmanızı öneririm.
Windows 11 görünüş olarak daha iyi geliyor bana. Ama işte yazılımsal filan sorun çıkarır diye korkmuştumWindows 11 hala güncellenen ve hata raporlarına göre düzeltme işlemi yapılan bir işletim sistemi. Kararlı bazı sürümlerini yükleyebilirsin. Testlerde arasındaki farkın yok denecek kadar az olduğu söyleniyor hacım.
anahtarı daha almadım ama pro alırım herhaldewin 11 home mi pro mu cevaplarsanız sevinirim
onu sormadım hangisi daha iyi diye diğer arkadaşlar da cevaplarsa güzel oluranahtarı daha almadım ama pro alırım herhalde
Win 11 kullanıyorum ve hiçbir sorun yaşamadım şimdiye kadar. Win 10'dan farkı var mı derseniz tasarım ve animasyonlar dışında elle tutulur bir şey yok gibi. Peki buna rağmen kullanmaya değer mi derseniz, neden olmasın ki gayet güzel duruyor bence. Sadece tasarımın değişmesi çok mu gereksiz, bence hayır. Kullanıcı deneyimini (UI/UX) bir üst seviyeye çıkarıyorsa gayet de faydalıdır ve kullanımı kolaylaştırır.Yeni pc satın aldım sizce Windows 10 mu kurayım Windows 11 mi? Bi ara Widows 11 de sorunlar var filan deniyordu şuan nasıl durumlar.Oyun amaçlı kullanacağım