Çözüldü✓ Windows 11 yüklemesi başarısız oldu hatası (galiba çok yanlış bir şey yaptım)

Jonkey

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
67
Lisanslı win 10 home kullanıyodum
Win 11 pro yaptım lisanssız oldu
Hemen tekrar usb taktım win 11 home yapmak için ama win yükleme başarısız hatası aldım 3 kere denedim hep aynı hatayı veriyo bir kere proya tekrar yapayım dedim olmadı.
Ve en son ses drıver falan kurmustum sonra reset atcaktım kurulum tamamlanması için ne olduysa win kurulmuyor :(

Lisanslı win 10 home kullanıyodum
Win 11 pro yaptım lisanssız oldu
Hemen tekrar usb taktım win 11 home yapmak için ama win yükleme başarısız hatası aldım 3 kere denedim hep aynı hatayı veriyo bir kere proya tekrar yapayım dedim olmadı.
Ve en son ses drıver falan kurmustum sonra reset atcaktım kurulum tamamlanması için ne olduysa win kurulmuyor :(
kuruluma önceki sürüm ile devam edin seçeneğini denediniz mi ?

Tam hatırlamıyorum ama tüm seçenekleri denedim olmuyo
şuan girebiliyorsanız usb biçimlendirip microsoft kendi sitesinden windows 11 indirin tekrar deneyin kurulumu hatta şöyle yapın usb ye kurduktan sonra çıkarın biosa girip ssd yi sıfırlayın tüm veriler gitsin sonra pc yi kapatın usb yi takıp tekrar açın kurulum olur

şuan girebiliyorsanız usb biçimlendirip microsoft kendi sitesinden windows 11 indirin tekrar deneyin kurulumu hatta şöyle yapın usb ye kurduktan sonra çıkarın biosa girip ssd yi sıfırlayın tüm veriler gitsin sonra pc yi kapatın usb yi takıp tekrar açın kurulum olur
Emin misiniz hocam usb tekrar indirip kurulum yapmayı düsünüyorum. zaten kurarken ssd falan sıfırlaya biliyoruz ssd sıfırlamadan olabilir mi diye düsünüyorum

Her halde usb sıfırdan win yükleyip tekrar kurulum yaparsam düzelir umarım başka bi sorun olusmamıstır

Tam hatırlamıyorum ama tüm seçenekleri denedim olmuyo
1759968564296.webp

siyah ile çizdiğim yere tıklayarak kurulum yapmayı denedinmi ?

İnternet bağlantısını kesip, modem kapalı önce Win10 Home sonra Win11 Home'yi kurun. 2 kurulumda da.

Geri