Neler Yeni

Windows 11 yükseltme sonrası tarayıcı sorunu

lappelduvide

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
868
İsim
lappelduvide
beyler windows 10 dan windows 11 yükseltmesi yaptım aracı program ile fakat şöyle tuhaf bir sorun var 11 kullanıyorum fakat kullandığım brave tarayıcısını açınca ekran birkaç kez gidip siyah ekran oluyor brave tarayıcısını kapatana kadar görüntü gidip geliyor her şeyim brave tarayıcısında bunu nasıl çözebilirim :D

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
931
İsim
Sercan SAYİT
Başka tarayıcılar kurun, kurarken Brave üzerinden tüm aktarımları yapın, kurduğunuz tarayıcının eşitleme yapması için üyelik oluşturup tüm içeriklerinizi eşitleyin ve orada kalsınlar. İçeriklerinize istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz. Maalesef Brave de eşitleme ve üyelik sistemi yok. Format atarak sıfırdan windows kurulumu yaparsanız sorunsuz kullanacağınızı düşünüyorum. Yükseltme yönteminden sonra Windows da problemler olabiliyor.

lappelduvide

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
868
İsim
lappelduvide
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Başka tarayıcılar kurun, kurarken Brave üzerinden tüm aktarımları yapın, kurduğunuz tarayıcının eşitleme yapması için üyelik oluşturup tüm içeriklerinizi eşitleyin ve orada kalsınlar. İçeriklerinize istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz. Maalesef Brave de eşitleme ve üyelik sistemi yok. Format atarak sıfırdan windows kurulumu yaparsanız sorunsuz kullanacağınızı düşünüyorum. Yükseltme yönteminden sonra Windows da problemler olabiliyor.
bunlarla uğraşamam brave dışında tarayıcı da kullanmak istemiyorum da neden böyle saçma sapan şeyler beni bulur ki

FTR-Emir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Emir
tarayacı win11 optimizasyonu yoktur belki

FTR-Emir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Emir

birhiçim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Mehmet taş
hocam bendede aynı sorun var opera da birkaç kez ekran siyah olup geri geliyor sonra tekrar oluyor nasıl çözüleceğini hala bulamadım

Top Bottom