Windows 11 home daha iyi olur 2 aydır kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadımWindows 11'e geçilir mi? Geçilirse oyunlar için en iyisi Windows 11 Home mu?
Genel olarak oyun mu oynuyorsun? Valorantta sorun yarattı mıWindows 11 home daha iyi olur 2 aydır kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sıfır kurulum yapman daha iyi olacaktır
Battlefield 2042, Rust, CS:GO, ETS 2, FORZA 5, SPİDER-MAN, Battlefield 1Genel olarak oyun mu oynuyorsun? Valorantta sorun yarattı mı
Ben kullanıyom 4 aydır birsürü oyun var bi sorun yaşamadım sadece Valorantda düşük fps veriyor windows 11 de onun haricinde bi sorun yokBattlefield 2042, Rust, CS:GO, ETS 2, FORZA 5, SPİDER-MAN, Battlefield 1
Aynen bu sorun var ama benim anakart çok eski olduğu için düzelmiyor sizin de öyleyse hiç geçmeyin.Win 11 valorantta anakart temelli hata verebiliyor. Ufak bir ayarla düzeltiliyor. Ben uğraşamam diyorsanız 10'da kalın. Şahsen ben 10'cuyum.
hocam bnde uygulamalara tıklayınca belli bir süre sonra açılıyor ama nadiren oluyor sizdede bu sorun var mı?Geçme ben kullanıyorum, ilk başlarda yine iyiydide sonradan çok güncelleme gelince sorunlar olmaya başladı galiba yani bende Windows 10 iyidir daha stabil daha sakin bir işletim sistemi