Pek bir sorun kaldığı söylenemez, geçilebilir. Daha akıcı ve daha modern bir görünüme sahip.Win 11 yerleşti mi buglar, crashler vs. oluyor mu?
geceli 2 gun oldu rdr2 de fps im artti islemcim r5 3600Win 11 yerleşti mi buglar, crashler vs. Oluyor mu?
Win 10 dan geçeceğim geçilir mi?
Win10dan kat kat daha iyi en azından efektlerden animasyonlardan tasarruf etmişler sade ve öz olduğu için 15 fpslik bi performans artışı yaşadım kesinlikle sadece bazı uygulamalarda buglar var onlarda uyumlu olmadığı için yani çözülür ilerideWin 11 yerleşti mi buglar, crashler vs. Oluyor mu?
Win 10 dan geçeceğim geçilir mi?
hocam birsey soracagim anakartin surucusunu guncellerken win11 e gore guncelleyecegim ama oldu ki w10 a geri donmek istedim bu sefer o yuklediklerimi silmem mi gerekecekPek bir sorun kaldığı söylenemez, geçilebilir. Daha akıcı ve daha modern bir görünüme sahip.
Yok reis normal upgrade i nasıl yapıyorsan yine başka bi pcden iso dosyasıyla yaparsınhocam birsey soracagim anakartin surucusunu guncellerken win11 e gore guncelleyecegim ama oldu ki w10 a geri donmek istedim bu sefer o yuklediklerimi silmem mi gerekecek
nasıl geçtiniz bilgi verebilir misiniz?geceli 2 gun oldu rdr2 de fps im artti islemcim r5 3600
suan icin memnunum gercekten arayuz cok hos gorunuyor
Temiz OS'in verdiği FPS artışıdır o ben sanmıyorum W11'in daha fazla performans vereceğini.geceli 2 gun oldu rdr2 de fps im artti islemcim r5 3600
Ayarlar kısmını kurcala Windows ücretsiz olarak sana Win 11'e geçmeyi sunuyor.nasıl geçtiniz bilgi verebilir misiniz?
windovs adı altında çıkan fps arttırıcıgeceli 2 gun oldu rdr2 de fps im artti islemcim r5 3600
çıkmadıgı için sordum bendeAyarlar kısmını kurcala Windows ücretsiz olarak sana Win 11'e geçmeyi sunuyor.
Windows Update kısmına baktın mı?çıkmadıgı için sordum bende
ewt win 11 ile alakalı hiç bir şey yazmıyorWindows Update kısmına baktın mı?