Windows 11'e Geçmelimiyim?

Reaksiyon skoru
4
windows 11 artık düzeldimi stabil hale geldi mi bu sistemimle windows 11'e geçelir mi ?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
kendi yaşadığım sorunları söyleyeyim. sistemim gerçekten orta yüksek arası denilebilir. win11 geçtiğimde oyunlarda drop fps kaybı alttab atınca siyah ekran ve oyunu tekrardan açınca 5 10 sn donmalar kararmalar yaşıyorum. format falanda işe y aramıyor çözemiyorum. o yüzden win11 den win10 düştüm.

kendi yaşadığım sorunları söyleyeyim. sistemim gerçekten orta yüksek arası denilebilir. win11 geçtiğimde oyunlarda drop fps kaybı alttab atınca siyah ekran ve oyunu tekrardan açınca 5 10 sn donmalar kararmalar yaşıyorum. format falanda işe y aramıyor çözemiyorum. o yüzden win11 den win10 düştüm.
banada mantıklı geliyor win10 her açılışta win11 e yükselt diyor bi soırayım dedim tşkler

R7 5800X
MSI MPG B550 GAMING WIFI
CORSAİR VENGEANCE 16GB 3000MHz
CRUCİAL P3 1TB M2
WD Green 1TB Sata SSD
MSI RTX 3080 Z TRIO 10 GB
TERMALTAKE 850W 80+ GOLD
10 daha çok oturmuş bir işletim sistemi, 11 kullanıyorum o kadar iyi değil, hala güvenlik açıkları hatalar vs. oluyor. Sistemin bir sorun yaratmaz ama bence gerek yok. Yeni sürüm çıkacak zaten, beğenirsen ona geçersin.

windows 11 artık düzeldimi stabil hale geldi mi bu sistemimle windows 11'e geçelir mi ?
Temmuz sonunda sistemi aldım tek yaşadığım sorun 1 defalık oldu o da şifre koymamama rağmen şifre istemesiydi üst üste enter basınca gitti

10 daha çok oturmuş bir işletim sistemi, 11 kullanıyorum o kadar iyi değil, hala güvenlik açıkları hatalar vs. oluyor. Sistemin bir sorun yaratmaz ama bence gerek yok. Yeni sürüm çıkacak zaten, beğenirsen ona geçersin.
tşk ederim

banada mantıklı geliyor win10 her açılışta win11 e yükselt diyor bi soırayım dedim tşkler
%100 yaşarmısın bilmem ama ben ne yaptıysam kurtulamadım. win10 da bunların hiçbirini yaşamadım ama. temiz win10 ltsc indirdim. oyun servisleriin yüklemek biraz can sıktı ama kurdum.

Ne zamanki makyajlı değil de yeni ve stabil işletim sistemi yaparlar o zaman geçilir ya. Win11 bu kadar zamandan sonra hala stabil değilse kötü ya
ben mümkün olsa win7 falan geçmeyi bile düşünmüştüm hatta ama. biraz zor ve imkansız gibi :D

Geri