Windows 11'e geçmelimiyim?

Selimcik

80+
Reaksiyon skoru
104
Public olarak Ekim'de çıkacak diye biliyorum ama bugün TPM'i açmamla beraber yükseltilebilir duruma geldi. İnsider Programme'da Beta Channel'i seçerek yükseltmelimiyim sizce yoksa public olarak çıkmasını beklemelimiyim?

Yok hocam az kaldı bekleyin az daha 5 Ekim sayılı vakit çabuk geçer dayanın biraz daha.

Şu insanların Windows 11 heyecanlarını anlamıyorum bence resmi olarak çıkmadan geçmenin pek bir anlamı yok geçince ne olacak yani? Öyle aman aman özellikler falan gelmedi. Güncellik açısından istiyorsanız çıkmasını bekleyin az kaldı zaten

Yok hocam az kaldı bekleyin az daha 5 Ekim sayılı vakit çabuk geçer dayanın biraz daha.
Peki genel kullanıma açıldıktan sonra Güncelleme yapar gibi yükseltebilecekmiyim yoksa yine iso kullanarak mı kurulum yapmam gerekecek?
Post automatically merged:

Şu insanların Windows 11 heyecanlarını anlamıyorum bence resmi olarak çıkmadan geçmenin pek bir anlamı yok geçince ne olacak yani? Öyle aman aman özellikler falan gelmedi. Güncellik açısından istiyorsanız çıkmasını bekleyin az kaldı zaten
Öyle heyecandan değilde biraz benim karakterim diyebilirm imkanlarım doğrultusunda birçok şeyin betasına katılmak bana zevkli geliyor ama söz konusu işletim sistemi olunca oyunlarda vs. deki gibi olmuyo.

Public olarak Ekim'de çıkacak diye biliyorum ama bugün TPM'i açmamla beraber yükseltilebilir duruma geldi. İnsider Programme'da Beta Channel'i seçerek yükseltmelimiyim sizce yoksa public olarak çıkmasını beklemelimiyim?
daha adam akıllı iso çıkmadı
microsoftun resmi sitesinden iso çıkana kadar yüklemeyin derim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,754
Üyeler
190,968
Son üye
Dionysos116
Geri