Ümitcan Uygun
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 2
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Alıntıyı görüntüle
Baya güzel oldu teşekkürler
Yuh benimkinden de güzel olmuslar
Alıntıyı görüntüle
Baya güzel oldu teşekkürler
Yuh benimkinden de güzel olmuslar
Elinize sağlık hocam yaptım.
11>10Windows 10 kullanacaksın kendine gel lütfen
Reis soyle bir sey yapsana googleye basdigimiz anda karli bir ekranla karsilasalim arakada bir saz muzigi olsun ufffSelam hemen hızlıca açıklamaya geçeceğim önsöze falan gerek yok çok can sıkıyor ya
İlk önce arkaplanı söyleyeyim https://www.wallpaperflare.com/mac-os-x-big-sur-wallpaper-ymrgk/download/1920x1080
Arkaplanı koymayı bilmeyen yoktur zaten
Üstü biraz köşeli yaptım RoundedTB (Windows Mağazası'nda var) ile
RoundedTB ayarlarım:
Alıntıyı görüntüle
Ve evet bir de üste alma olayı vardı normalde eski Windows'larda gerek kalmıyordu buna ama Windows11'de bu özellik kalktı ama halen yukarı koyabilirsiniz.
Download tuşu var altlarda oraya basın sonra insin işte içinde bir arşiv daha var ve onda da yukarı ve normale döndürme var yukarıyı direkt açabilirsiniz şifresi "sordum" tırnaklar olmadanWindows 11 de Görev Çubuğunu En Üste Taşıyın
Windows 11 de görev çubuğunu üst konuma almak istiyorsanız bunu registryde yapacağınız bir değişiklik ile gerçekleştirebilirsiniz. Nasılı bu yazımızda.www.sordum.net
Geri normale döndürecekseniz onun da dosyası var orada
Sola almamız lazım bir de görev çubuğuna sağ tıklayın görev çubuğu ayarları Görev çubuğu davranışları kısmına gelip Görev Çubuğu Hizalama'yı Sol yapın
Alıntıyı görüntüle
Ve temayı karaya alıyoruz
Ayarlar Kişiselleştirme Renkler ve Koyu yapıyoruz
Alıntıyı görüntüle
Tamam güzel ama bitmedi bir de ses şeysini daha güzel yapsak daha iyi olmaz mı tabikide olur
Uygulamanın ismi Modern Flyouts yine Windows Mağazası'nda var
Ayarlamaya gerek yok ama ben böyle yaptım bence daha iyi
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Bu kadardı iyi günler
@Java @Thomas Angelo @DarthVader @Denizgezen @Al Pacino @Fatieh @mutlu pide @Windows 10 Aşığıyım
W10'u aldatıyor musun11>10
Cok mantikliymis yapmayı becerirsem atarım hocamReis soyle bir sey yapsana googleye basdigimiz anda karli bir ekranla karsilasalim arakada bir saz muzigi olsun ufff
Ne sandınGüzel
Genelde bu kelimeden sonra başka bir kelime kullanırlarW10'u aldatıyor musun
Cok mantikliymis yapmayı becerirsem atarım hocam
Ne sandın
Böyle devam et DDDDSelam hemen hızlıca açıklamaya geçeceğim önsöze falan gerek yok çok can sıkıyor ya
İlk önce arkaplanı söyleyeyim https://www.wallpaperflare.com/mac-os-x-big-sur-wallpaper-ymrgk/download/1920x1080
RoundedTB ayarlarım:
Alıntıyı görüntüle
Ve evet bir de üste alma olayı vardı normalde eski Windows'larda gerek kalmıyordu buna ama Windows11'de bu özellik kalktı ama halen yukarı koyabilirsiniz.
Download tuşu var altlarda oraya basın sonra insin işte içinde bir arşiv daha var ve onda da yukarı ve normale döndürme var yukarıyı direkt açabilirsiniz şifresi "sordum" tırnaklar olmadanWindows 11 de Görev Çubuğunu En Üste Taşıyın
Windows 11 de görev çubuğunu üst konuma almak istiyorsanız bunu registryde yapacağınız bir değişiklik ile gerçekleştirebilirsiniz. Nasılı bu yazımızda.www.sordum.net
Sola almamız lazım bir de görev çubuğuna sağ tıklayın görev çubuğu ayarları Görev çubuğu davranışları kısmına gelip Görev Çubuğu Hizalama'yı Sol yapın
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Tamam güzel ama bitmedi bir de ses şeysini daha güzel yapsak daha iyi olmaz mı tabikide olur
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Bu kadardı iyi günler
@Java @Thomas Angelo @DarthVader @Denizgezen @Al Pacino @Fatieh @mutlu pide @Windows 10 Aşığıyım
Onlar ahlaksız adamlarGenelde bu kelimeden sonra başka bir kelime kullanırlar
Hojam kare şekillerin kenarlarını yuvarlakımsı yapmışlar geri köşeli yapin lutfen ya marşmelow yiyor gibi hissediyorumSelam hemen hızlıca açıklamaya geçeceğim önsöze falan gerek yok çok can sıkıyor ya
RoundedTB ayarlarım:
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Bu kadardı iyi günler
Afiyet olsun canımHojam kare şekillerin kenarlarını yuvarlakımsı yapmışlar geri köşeli yapin lutfen ya marşmelow yiyor gibi hissediyorum