Merhabalar, Microsoft'un resmi sitesinde Windows 7 ürün anahtarım olmasına rağmen saymıyor. Bilgisayarımda kullanabileceğim Windows 7 Ultimate linki atabilirmisiniz.
Teşekkürler bu arada anakartım Biostar H310M yüklemem gereken başka bir şey varmı ?Windows ISO Downloader
Windows ISO Downloader 8.46 indir - Microsoft Windows and Office ISO Download Tool Windows İndirme Aracı, Microsoft Windows 7, Windows 8.1 ve Windows 10 gibi işletim sistemi ürünlerinin disk görüntülerini (ISO) doğrudan Microsoft'un sitesinden zahmetsizce indi...www.gezginler.net
Bıostan "uefı"ayarı yapman lazım.Teşekkürler bu arada anakartım Biostar H310M yüklemem gereken başka bir şey varmı ?
Windows 10 bana göre değil. Windows 7 de çok güzel bir geçmişim var. Windows 8'dede ekran kartı driver'ım yok.Bıostan "uefı"ayarı yapman lazım.
Bir de neden windows 7 ?
Birde UEFİ ayarı nasıl yapacağım yardımcı olurmusunuz?Bıostan "uefı"ayarı yapman lazım.
Bir de neden windows 7 ?
Biostan yapmanız lazım.Birde UEFİ ayarı nasıl yapacağım yardımcı olurmusunuz?
Bu arada attığınız linkteki uygulama Windows 7'de sorun veriyor. Windows 7 2018 Agust'da sadece İngilizce.Biostan yapmanız lazım.
Legacy moda alıyor otomatik.
Ama ilk önce Fast boot'u aktif etmeniz lazım