Windows 7 Windows Xp oldu

OxyVee

80+
Reaksiyon skoru
128
Slm ben denetime girip gelişmiş sistem ayarları dedim en iyi performansı yap dedim pc Windows Xp oldu bildigin sonra eski haline aldım (devamı aşağıda)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Slm ben denetime girip gelişmiş sistem ayarları dedim en iyi performansı yap dedim pc Windows Xp oldu bildigin sonra eski haline aldım (devamı aşağıda)

ardından oyun kurarken yükleme yeri mavi oldu ve kaç olduğuna bakamıyorum?

normal bir şey bildiğim kadarıyla performanslı çalışabilmek için tüm animasyon ve ek özellikleri kapatıyor oda win xp gibi oluyor otamatik olarak

hocam performans için temanızı değiştiriyor temada win xp temasına benzediği için öyle oluyor yani hala windows 7 kullanıyosunuz

hocam performans için temanızı değiştiriyor temada win xp temasına benzediği için öyle oluyor yani hala windows 7 kullanıyosunuz
evet hocam geri aldım yaptığım şeyleri ama bir tek o kaldı tekrar Windows 7 oldu o oyun kurarken kurduğum yer hala Xp gibi

Geri