Neler Yeni

Windows 8.1 boot nasıl yapılır

1myavuzz1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mustafa Yavuz
Instagram
1myavuzz1
Windows 8.1 flaş a yazdırdım ama burda neyi seçeceğim

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Emre Bal ŞAHİN
Windows 8.1 USB'sini kullanarak kurulum yapıyorsanız, bilgisayarınızı başlattıktan sonra BIOS veya Boot Menüsü tuşuna genelde F12, F10, ESC veyadel basın. Açılan menüde USB cihazınızı seçerek devam edin.

1myavuzz1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mustafa Yavuz
Instagram
1myavuzz1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Windows 8.1 USB'sini kullanarak kurulum yapıyorsanız, bilgisayarınızı başlattıktan sonra BIOS veya Boot Menüsü tuşuna genelde F12, F10, ESC veyadel basın. Açılan menüde USB cihazınızı seçerek devam edin.
Usb cihazım hangisinde onu bilmiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Emre Bal ŞAHİN
Usb cihazım hangisinde onu bilmiyorum
USB cihazını Boot Menüsü'nde genelde marka adıyla SanDisk, Kingston vb. veya USB Device şeklinde görebilirsin. Eğer emin olamıyorsan listedeki seçenekleri sırayla dene, doğru olanı seçtiğinde Windows kurulum ekranı açılacaktır.

1myavuzz1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mustafa Yavuz
Instagram
1myavuzz1
USB cihazını Boot Menüsü'nde genelde marka adıyla SanDisk, Kingston vb. veya USB Device şeklinde görebilirsin. Eğer emin olamıyorsan listedeki seçenekleri sırayla dene, doğru olanı seçtiğinde Windows kurulum ekranı açılacaktır.
Tamamdır teşekkürler

1myavuzz1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mustafa Yavuz
Instagram
1myavuzz1
Denedim de hiçbirinde kurma ekranı gelmiyor

Top Bottom