Neler Yeni

Windows 8.1 hala kulanılır mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Barış Güzel
Yapay zekaya cevap yazdırmanın sonuçları. Adamın yaşadığı bir sorun yok ki?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yükseltmenizi öneririm hocam. Çoğunluk o biraz yavaşlık olarak tanımladığınız yavaşlık psikolojik olabilir. Yani yavaş değil ama beyniniz öyle görmek istediği için yavaş geliyor gibi.
olabilir bence yıllardır psikolojimde sorun var zaten.

Fakat yüksek windows sürümü kulanma diyordu abim eskiden oyunları çalıştırmıyordu mesela normal windows 8 8.1 olmayan ilk çıktığında o zaman yeni toplattığımız kasaya yükletmiştik öyle oluyordu.

• Beğen
Reaksiyonlar: java

ReadyorNot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
An10im1i
Yapay zekaya cevap yazdırmanın sonuçları. Adamın yaşadığı bir sorun yok ki?

Yükseltmenizi öneririm hocam. Çoğunluk o biraz yavaşlık olarak tanımladığınız yavaşlık psikolojik olabilir. Yani yavaş değil ama beyniniz öyle görmek istediği için yavaş geliyor gibi.
Yapay zeka derken siz son kullanıcının durumunda değilsiniz.
Beni de tanımıyorsunuz.
Absürt cevaplara gerek yok.
Kişinin psikolojisi ile alakalı değil iş yükü windows 10da daha fazladır. Windows 8.1 20k işlemleri kullanırken win10 40-50k düzeyindedir.

Msconfig üzerinden sistem yapılandırması ve özelliklerini kontrol edin.
Güvenlik ihlallerini işaret edecek raporlar rkill ve frst64 gibi uygulamaları üzerinden raporlanır.
Uzmanlar bu raporları sizden ister ve yapmanız gerekenleri adım adım yazar.

Glasswire / wireshark gibi uygulamalardan bilgisayarınızın networkunu izleyebilirsiniz.

Sistemi cmd chdksk /f /r /x ile kontrol ettirin. Bu sistemin ağır çalışma nedenlerini kontrol edecektir. (Bad Sector vb)

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,070
Üyeler
164,609
Son üye
azizoe92
Top Bottom