S Selçuk52 80+ Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 6 Reaksiyon skoru 0 15 Mayıs 2023 #1 merhaba arkaaşlar windows 8.1. single language kuracağım bilgisayarıma eski bir sistem kendi sitesinden de indirsem internettende indirsem iso olarak değilde dosya şeklinde iniyor iso olarak bulamıyorum yardım edermisinzi lütfen
merhaba arkaaşlar windows 8.1. single language kuracağım bilgisayarıma eski bir sistem kendi sitesinden de indirsem internettende indirsem iso olarak değilde dosya şeklinde iniyor iso olarak bulamıyorum yardım edermisinzi lütfen
şahin doğan 80+ Platinum Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 19,168 Reaksiyon skoru 12,384 15 Mayıs 2023 #2 Windows 8 - Microsoft Lifecycle Windows 8, Sabit Yaşam Döngüsü İlkesi'ni izler. www.microsoft.com
S Selçuk52 80+ Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 6 Reaksiyon skoru 0 15 Mayıs 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 buradan indirdim iso değilde dosya olarak iniyor malesef Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 15 Mayıs 2023 şahin doğan yazmış: Windows 8 - Microsoft Lifecycle Windows 8, Sabit Yaşam Döngüsü İlkesi'ni izler. www.microsoft.com Devamı için tıklayın... buradan indirdim iso değilde dosya olarak iniyor malesef
buradan indirdim iso değilde dosya olarak iniyor malesef Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 15 Mayıs 2023 şahin doğan yazmış: Windows 8 - Microsoft Lifecycle Windows 8, Sabit Yaşam Döngüsü İlkesi'ni izler. www.microsoft.com Devamı için tıklayın... buradan indirdim iso değilde dosya olarak iniyor malesef