WİNDOWS 8.1 Mİ WİNDOWS 10 MU ?

hasanakts

80+
Reaksiyon skoru
18
2015 senesinden bir bilgisayarım var orjinal geldiğinde windows 8.1'di şimdi 10 format atacağım sizce 8.1 mi kurayım 10 mu ? Windows 10 kurmalıysam eğer nereden indirip kurabilirim ?
Post automatically merged:

konuda laptop bilgisayarımdan bahsediyorum yanlış anlaşılmasın.

2015 senesinden bir bilgisayarım var orjinal geldiğinde windows 8.1'di şimdi 10 format atacağım sizce 8.1 mi kurayım 10 mu ? Windows 10 kurmalıysam eğer nereden indirip kurabilirim ?

konuda laptop bilgisayarımdan bahsediyorum yanlış anlaşılmasın.
Windowsun sitesinden w10 yükleme aracını indirip otomatik yükseltebilirsin ya da iso halinde indirip usbye yazıp kendinde format atabilirsin

Ssd kullanmıyorsan win 10'la uğraşma hiç. Benimde benzer eski bir laptop'ım var. Ssd takana kadar 8.1 kullandım. Gayet iyi bir performans veriyordu.

8.1 önerimdir SSD yoksa.

Windowsun sitesinden w10 yükleme aracını indirip otomatik yükseltebilirsin ya da iso halinde indirip usbye yazıp kendinde format atabilirsin
oradan yapıyorum zaten şu anda teşekkürler ama

Ssd kullanmıyorsan win 10'la uğraşma hiç. Benimde benzer eski bir laptop'ım var. Ssd takana kadar 8.1 kullandım. Gayet iyi bir performans veriyordu.
1tb hdd'em var 128 gb ssd'yi takıp windowsu ona kursam nasıl olur ?

Cd kısmı varsa orayi iptal edip HDD kısmı yapmak için aparatlar var Videosu burada adam oraya ssd takıyor ama sen. HDD kısmına SSD, CD DVD yerine hdd tak

Gayet iyi olur. Üst mesajda arkadaşın dediği gibi kutu ile dvd yerine hddyi takarsın. Ssdyi hddnin yerine.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,184
Üyeler
190,871
Son üye
Yakışıklı Kratos
Geri