ISO indirdikten sonra yükleme ekranı gelene kadar ne yapmalıyım? Devamını biliyorum.buradan indirebilirsiniz ISO dosyasını.
32 var.8 gb usb bellek bul.
Buradan indir
TechBench by WZT (v4.1.1)
This website was created with simplicity in mind. Here you can easily download products directly from Microsoft. This website neither its author are not affiliated with Microsoft Corporation.tb.rg-adguard.net
Sonra indirdiğin Dosyayı Rufus'la usb belleğe yazdır.
Rufus ile USB diske yazdırıp BIOS'tan Boot kısmından Flash'ı ilk sıraya alıp kaydediyorsunuz. Zaten otomatik restart atacak ve Windows 8.1 Kurma kısmı gelecek hocam. Oradan da klasik format atma işlemi.ISO indirdikten sonra yükleme ekranı gelene kadar ne yapmalıyım? Devamını biliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
32 var.
Akşam PC'yi açarsam indireceğim. Bu arada indirsem ne gibi sıkıntılar yaşarım?Rufusta Windows 8.1 indirme yeri vardı sanırım ordan indirebilirsin Zaur hocamın verdiği linkte güvenli.
Yada direk microfost beyciğimizin müqemmel ötesi neyse... https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows8
Hocam Windows Formatında size soracak Windows'u nereye kuralım diye o ekrandan C diskini seçeceksiniz. (Formattan önce C sürücüsün kaç gb olduğunu öğrenin.)ISO indirdikten sonra yükleme ekranı gelene kadar ne yapmalıyım? Devamını biliyorum.
32 var.
Arkadaşlar bir de benim D diskini nasıl saklayabilirim. Sadece Windows yani C diski silinsin.
Ne dediğinizi pek anlamadım ama eğer Windows 8.1 Kurarsam ne sorun yaşarım diye sorduysanız.Akşam PC'yi açarsam indireceğim. Bu arada indirsem ne gibi sıkıntılar yaşarım?