TRHasan
80+ Silver
Dahası
Windows 8.1 nerden satın alınır? veya cmd ile nasıl etkinleştirilir?
Win10 o işe yarıyor mu?Dostum bu linkten bakabilirsin bu arada gerçekten işe yarıyor https://donanimarsivi.com/forum/konu/uecretsiz-windows-10-etkinlestirme.82891/ @keremcnsz24 nin eline sağlık çok güzel anlatmış
Windows 8.1 nerden satın alınır? veya cmd ile nasıl etkinleştirilir?
adı üstünde o win10 benim sorduğum 8.1Dostum bu linkten bakabilirsin bu arada gerçekten işe yarıyor https://donanimarsivi.com/forum/konu/uecretsiz-windows-10-etkinlestirme.82891/ @keremcnsz24 nin eline sağlık çok güzel anlatmış
Bende cmd ile yapılan işlem hata vermişti maalsef :/Windows 10 Pro Lisans Anahtarı - Lazımbana'da
Windows 10 Pro Lisans Anahtarı en ucuz fiyatlarla Lazımbana.com'da, Bu ürünü farklı ödeme seçenekleri ile güvenle satın almak için hemen tıklayın!www.lazimbana.com
tabikide yarıyıor forumda baya kişi bu yöntemi kullanıyor hiç bir sıkıntısı yok daha hiç duymadımKMSpico indir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Win10 o işe yarıyor mu?
Pardon :dadı üstünde o win10 benim sorduğum 8.1
adı üstünde o win10 benim sorduğum 8.1
Ezbere kopyala yapıştırBende cmd ile yapılan işlem hata vermişti maalsef :/Windows 10 Pro Lisans Anahtarı - Lazımbana'da
Windows 10 Pro Lisans Anahtarı en ucuz fiyatlarla Lazımbana.com'da, Bu ürünü farklı ödeme seçenekleri ile güvenle satın almak için hemen tıklayın!www.lazimbana.com
ha pardon 8.1 i görmedimadı üstünde o win10 benim sorduğum 8.1
Win 8.1 için soruyor işe yarıyor hetabikide yarıyıor forumda baya kişi bu yöntemi kullanıyor hiç bir sıkıntısı yok daha hiç duymadım
Kmspico'nun zararlı olduğunu söyleyen bir çok kişi duymuştum.Win 8.1 için soruyor işe yarıyor he
Ezber bunlar kanıt ile gel hastane bilgi işleminde 150'den fazla bilgisayar etkinleştirdim hepsi hala çalışoyorİşletim Sistemleri Ürünleri Fiyatları - Lazımbana
İşletim Sistemleri ürünleri en ucuz fiyatlarla Lazimbana.com'da, İşletim Sistemleri ürünlerinin kampanyalarını görmek satın almak için hemen tıklayın!www.lazimbana.comMesaj otomatik birleştirildi:
Kmspico'nun zararlı olduğunu söyleyen bir çok kişi duymuştum.