WİNDOWS 8.1'DE PERFORMANS DÜŞER Mİ?

Reaksiyon skoru
41
Sistem satın aldım ve içerisinde RX 470 NİTRO ekran kartı var bu ekran kartının performansı düşer mi sistem windows 8.1 olarak gelecekmiş yeniden windows 10 kurmakla uğraşmak istemiyorum 8.1 sürümünde kalırsak sıkıntı olur mu?

Sistem satın aldım ve içerisinde RX 470 NİTRO ekran kartı var bu ekran kartının performansı düşer mi sistem windows 8.1 olarak gelecekmiş yeniden windows 10 kurmakla uğraşmak istemiyorum 8.1 sürümünde kalırsak sıkıntı olur mu?
Hocam direk kursana 10. Ne uğraşıyorsun 8.1 le.

İşletim sistemi'nin performansını Ekran Kartı belirlemez.

sizlere sorum performans düşüklüğü yaşanır mı normalde windows 10 vs windows 8.1 performansı çok fark eder mi oyunlarda birazda windows 8.1 sürümünü sevidiğim için 8.1 kullanmak istiyorum

sizlere sorum performans düşüklüğü yaşanır mı normalde windows 10 vs windows 8.1 performansı çok fark eder mi oyunlarda
8.1 için driver desteği yok aslında var ama güncel değil. Fakat Adrenalin 2020 kullanma yolu Windows 7 driver ini kurmak %100 uyumlu 8/8.1 ile ama 10 da kalın.

8.1 için driver desteği yok aslında var ama güncel değil. Fakat Adrenalin 2020 kullanma yolu Windows 7 driver ini kurmak %100 uyumlu 8/8.1 ile ama 10 da kalın.
windows 7 driveri ile Adrenalin 2020 kullanılabiliyorsa ve uyumluysa neden windows 10a geçmeliyim ne tür avantajları var ve geçilmezse ne tür sorunlar oluşabilir

windows 7 driveri ile Adrenalin 2020 kullanılabiliyorsa ve uyumluysa neden windows 10a geçmeliyim ne tür avantajları var
Daha modern ve güncel oyun ve programlarla uyumlu. Ayrıca kurtarması ve boot etmesi daha gelişmiş. Zaten 7 nin desteği yok.

dostum burada herkes istediğini diyebilir bu senin kararına kalmış. Şahsi görüşüm 8.1 i kullandım ve nefret ettim. Hayatımda kullandığım en gereksiz windows sürümlerindendi. Şu an win 10 kullanıyorum gerçekten çok daha rahat kesinlikle format atmana değebilir.

Geri