en iyi çözüm yolu format onun dışında virüs olabilir malwarebytes ile tarat (ayarlarda dili değişiyorsa öyle de yapabilirsin )Kafayı yemek üzereyim. Arama kutusuna ne yazsam Arapça bir şeyler çıkıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Görsel;
Alıntıyı görüntüle
Virüs değil, babamın arkadaşı arapça Windows istemişti. Bir şey denemiş ayarlardan oluyor mu diye. Şimdi nereden yaptığını sordum hatırlamıyorum dedi.en iyi çözüm yolu format onun dışında virüs olabilir malwarebytes ile tarat (ayarlarda dili değişiyorsa öyle de yapabilirsin )
Virüs değil, babamın arkadaşı arapça Windows istemişti. Bir şey denemiş ayarlardan oluyor mu diye. Şimdi nereden yaptığını sordum hatırlamıyorum dedi.
o zaman format at kurarken türkçeyi seç (önemli verileri buluta veya flasha yedeklersin)
silin ingilizce yapın orayı sonra tekrar türkçeye çevirin
Deneyelim.silin ingilizce yapın orayı sonra tekrar türkçeye çevirin
müslüman w10
Hocam bu ne format sevdası ?o zaman format at kurarken türkçeyi seç (önemli verileri buluta veya flasha yedeklersin)
Çözümümü söyledim geriye o kaldı bence kesin çözüm o yüzden bu kadar seviyorumDeneyelim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam bu ne format sevdası ?![]()
Nasıl düzelticem? Denedim ama olmadı.dil ayarı değişmiştir
Arapça az çok biliyorum.hocam ellemeyin çeviriden baka bak arapça örenirsiniz![]()