Neler Yeni

Rehber Windows başlangıcında "To skip disk checking..." sorunu nasıl düzeltilir?

HSYN477

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hüseyin Özkale
Maalesef bu SSD kronik sorunlu. Bu tip sorunlar bu SSD ile yaygınca gözükür. Hatta ileride veri kaybı, mavi ekran hataları gibi sorunlarla da karşılaşabilirsiniz. Yeni aldıysanız mutlaka iade edin çünkü çözümü yok.
format atmayı densemmi bide bu marka ssd lerdemi bu kronik sorun var

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
format atmayı densemmi bide bu marka ssd lerdemi bu kronik sorun var
Bu marka değil de bu markanın 2 modeli öyle mesela. SU630 ve SU650. Forumda listesi vardı bunların hepsinin. Format da işe yaramaz.

HSYN477

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hüseyin Özkale
yardımcı olduğun için teşekkür ederim daha yeni aldığım siteyle iletişime geçtim benden hatanın resmini istediler mail olarak attım cevap bekliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu marka değil de bu markanın 2 modeli öyle mesela. SU630 ve SU650. Forumda listesi vardı bunların hepsinin. Format da işe yaramaz.
yardımcı olduğun için teşekkür ederim daha yeni aldığım siteyle iletişime geçtim benden hatanın resmini istediler mail olarak attım cevap bekliyorum

skeajer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Alihan Biçici
Öncelikle merhabalar benım bügün windows güncellemesi gelmışti onu yaptıktan sonra nvıdıa ekran kartını anlamadı sonra yenıden baslat yapınca o nedense düzeldi.Tekrar yenıden baslatıp açılırken to skip disk checking hatası ile karşılaştım.Pc şubat ayında alındı.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Öncelikle merhabalar benım bügün windows güncellemesi gelmışti onu yaptıktan sonra nvıdıa ekran kartını anlamadı sonra yenıden baslat yapınca o nedense düzeldi.Tekrar yenıden baslatıp açılırken to skip disk checking hatası ile karşılaştım.Pc şubat ayında alındı.
Sistem özellikleri neler?

skeajer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Alihan Biçici
Ekran görüntüsü 2021-05-15 000116.png

skeajer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Alihan Biçici
ben ilk başta herkes gibi crystalinfodisk istersınız sanmıstım fakat ıstemedınız yanı denemedım.Şimdi denedim ve artık gözükmüyor çok teşekkür ederim ve bir soru daha sorsam olur mu ama bu konu ile alakalı değil?

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
ben ilk başta herkes gibi crystalinfodisk istersınız sanmıstım fakat ıstemedınız yanı denemedım.Şimdi denedim ve artık gözükmüyor çok teşekkür ederim ve bir soru daha sorsam olur mu ama bu konu ile alakalı değil?
Ona ayrı konu açın.

skeajer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Alihan Biçici
Tamamdır çok teşekkür ederim tekrardan iyi günler dilerim.

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,109
İsim
Cicikuş
Yahu ben şimdi fark ediyorum ama birileri ikidebir 2-3 saat arayla aynı adamın konusunu/rehberini/incelemesinin hepsini yukarı hortlatıyor. Alt alta aynı kişinin 4-5 tane konusunu görüyorum kim hortlatıyor bunları böyle?

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Yahu ben şimdi fark ediyorum ama birileri ikidebir 2-3 saat arayla aynı adamın konusunu/rehberini/incelemesinin hepsini yukarı hortlatıyor. Alt alta aynı kişinin 4-5 tane konusunu görüyorum kim hortlatıyor bunları böyle?
Konu sahibi konuyu yükseltiyor olabilir, ki muhtemelen de öyle. Çünkü en son mesaj 27 Temmuz'da atılmış.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,842
Üyeler
165,738
Son üye
gurdovic
Top Bottom