Neler Yeni

Windows cihaz ile mac takası değer mi?

emironder

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Emir Önder
Arkadaşlar
Bende HP Victus 16-r0000 var RTX4070'li i7 13700h'lı 32 gb ramli 244 hz 2k erkanlı 1 tb ssd'li
Önceden full oyun için kullanıyordum fakat hanım PS5 aldı 1 yıl önce artık neryse hiç oynamıyorum 3 ayda bir girip cities skylines 2 oynuyorum 3-4 saat o kadar onun dışında tamamen ofsite duruyor ve iş için kullanıyorum.

Bende aynı zamanda ipad air ve iphone var, kafam maclere kaydı biraz bakındım 2kişiyle mutabık olduk önümde 3 karar var, karar veremiyorum.

1. Seçenek 15" m2 256gb 8cpu/10gpu 8 gb ram mac air kafa kafaya takas
2. seçenek 13" m2 256 gb 8cpu/8gpu 16 gb ram mac air + magic keyboard nümerik tuş takımlı kafa kafaya takas
3. seçenek makineyi kullanmaya devam et.

Sorun şu, iş gereği dışarı çıkıyorum şehir dışına gidiyorum benim makinenin şarkı yarım saat anca yarım saat gidiyor bide maşşallah nerden baksan şarj aletiyle 10 kilo geliyo benim makine.

Fikirleriniz nedir?

mete670

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Mert Güler
Hem asus rog g16oyun bilgisayarı hemde macbook pro m2 14'' kullanıcısıyım her iki cihazı da aktif olarak kullanıyorum , home office çalışıyorum bu sebeple şarj ve veri güvenilirliği benim için çok önemli , windows bilgisayarım saçma sapan sebeplerle ara ara çöküyor mavi ekran veriyor vs , macte asla öyle sorunlar yaşamadım pc yi saatlerce şarja takmadan kullanabiliyorum fakat buradaki ayrım oyun oynamaya gelince oluyor , eğer oyun oynamak istersen macbooklarda oynamak işkence lol bile oynayamadım zar zor , ps5 kullanıyorum yazmışsın oyun için laptopa ihtiyaç duymazsın , macbook'a geçmeni tavsiye ederim ama burda gözüme çarpan ufak bişey var , elindeki cihaz güçlü bir model ve air modelleri ile başa baş değerinde olduğunu düşünmüyorum her iki mac modeli de piyasada çok daha uygun fiyatlardan 2.el satılıyor 15'' 16gb ram konfigrasyonlu modellere bakınmanı tavsiye ederim

EsdeathSama

80+ Bronze
Windows-Linux laptoplar, macbooklar ile yarışamazlar bile. Aynı paraya alayacağın bir mac ve normal laptopta, mac hem daha hafif, sessiz, batarya performansı uzundur. Yakında steamdeck arm desteği de gelecek. Macler windows oyun performansını da ikiye katlayınca artık bu tank gibi laptoplara elveda diyeceğiz.

mete670

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Mert Güler
bende ki mac pro birkaç chrome sekmesi+ veritabanı uygulamaları + slack programı ile birlikte 7.4 civarında ram kullanıyor

Top Bottom