girdim zaten windows ekranı gelmiyor dostum biosa girmem lazım ekrqn gelmeden direkt giriş ekranına atıyorŞifre koymadiysan masaüstüne atar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Windows a hesap gir
Belki de yeni işlemci çok hızlıdırgirdim zaten windows ekranı gelmiyor dostum biosa girmem lazım ekrqn gelmeden direkt giriş ekranına atıyor
windows ekranı gelmiyor amaBelki de yeni işlemci çok hızlıdır. Ekranın gelmesini beklemeden bios tuşuna sürekli olarak basmayı dene bilgisayar açılırken. Çoğu kişi de öyle yapar zaten.
belkide işlemci desteği için bios update yapman gerekiyordur, Eski işlemcini gerip takıp bi en son biosu yükle öyle denewindows ekranı gelmiyor ama
o şekilde yaptım şimdi ikisinede gelmiyorbelkide işlemci desteği için bios update yapman gerekiyordur, Eski işlemcini gerip takıp bi en son biosu yükle öyle dene
Dostum Cmos Yap anakart üzerinden. Youtube ye ya İzle video anlarsin. bios sıfırlama işlemi yapmiş olacaksin. Hee Bu arada Eski ve Yeni işlemci modelleri nelerdi ?. Hemen sıfi
Eskisi ryzen 3 3100 yenisi ryzen 5 5500belkide işlemci desteği için bios update yapman gerekiyordur, Eski işlemcini gerip takıp bi en son biosu yükle öyle dene