Neler Yeni

Windows Fotoğraflar uygulaması donuyor

eraydd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
eraydd
1733182506798.png

Şu lanet uygulamayı sadece videoları kırpmak için kullanıyordum ama son formattan beri donmaya başladı. Açtığım gibi bilgisayarda başka bir şeye basamıyorum, donuyor kalıyor. Bir süre sonra düzeliyor. Düzeldikten sonra da kırpma işlemini zar zor yapabiliyorum. Sorun gidericiyi, silip yüklemeyi vs. denedim. Farklı bir çözümü olan var mı? Sadece videoları kırpmak için lazım, bu tarz başka bir Microsoft uygulaması varsa onu da söyleyebilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
794
İsim
Yuzarsef
Mağazanın sorun gidericisi düzeltebilir denedin mi?

Ahmet Kocar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ahmet Kocar
FastStone image viewer kullanın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Paint net ve XnView de güzel bir alternatiftir.

eraydd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
eraydd
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,320
İsim
Selim
Hocam aynı sorun bende de var windows hatası, ister güncelleme bekleyin ister legacy(eski sürüm mağazada mevcut) olanı kurun. Kırpma yaptıktan sonra başka videoyu açıyorum siyah ekranda kalıyor her şey donuyor bir süre sonra düzeliyor.

eraydd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
eraydd
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam aynı sorun bende de var windows hatası, ister güncelleme bekleyin ister legacy(eski sürüm mağazada mevcut) olanı kurun. Kırpma yaptıktan sonra başka videoyu açıyorum siyah ekranda kalıyor her şey donuyor bir süre sonra düzeliyor.
Heh işte anlatmaya çalıştığım şey hocam. bayadır var bu sorun ve sinir bozmaya başladı. siz nasıl kırpma yapıyorsunuz? farklı bi uygulama mı kullansak acaba

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,320
İsim
Selim
Heh işte anlatmaya çalıştığım şey hocam. bayadır var bu sorun ve sinir bozmaya başladı. siz nasıl kırpma yapıyorsunuz? farklı bi uygulama mı kullansak acaba
Ben genelde klip alıyorum onu kirpiyorum. Suanlik bir çözüm bulamadım açık kaynak kırpma programı kullanacağım sanırım. Veya su fotoğraflar eski sürüm kullanacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

windows 11 promu kullanıyosun
10 pro

Top Bottom