Neler Yeni

Windows gereken dosyaları yükleyemiyor.

ferais

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Alper Beyaz
Arkadaşlar selam. 2 gün önce babamın bilgisayarı sabah açarken kapandı ve birdaha açamadık. Biz de format atalım dedik. Format atarken hep %82 de (sonralardan bu sayı değişti) ekteki görseldeki hatayı verdi. 2 gün boyunca internetten sağdan soldan bulduğumuz bütün çözümleri denedik. Benim bilgisayarıma bağlayarak da denedik fakat babamın disklerine (1 ssd 1 hdd) windows yüklenmiyordu. Dün akşam normal denerken bir şekilde windows kurulumu tamamlandı. Ben de madem oldu kendi bilgisayarıma da atayım format dedim ve aynı hatayla karşılaştım. Şuan elimdeki 3 diskte de aynı problem var. Ayrıca diskler aşırı yavaşladı. Usbden bootu seçtiğimde windows ekranının gelmesi 15-20 dakika sürüyor. Aynı şekilde windowsun kurulumu da saatler sürüyor ama yine hata veriyor. chkdsk, bios update, cmdden reset atma yeni volume verme gibi birçok yöntem denedik. Yardımcı olursanız sevinirim.
IMG-20200917-WA0027.jpeg

~~Kamuran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
~~Kamuran
Format dosyalarını nereden indirdin, hangi yöntemle atıyorsun? Windows 7 mi?

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Arkadaşlar selam. 2 gün önce babamın bilgisayarı sabah açarken kapandı ve birdaha açamadık. Biz de format atalım dedik. Format atarken hep %82 de (sonralardan bu sayı değişti) ekteki görseldeki hatayı verdi. 2 gün boyunca internetten sağdan soldan bulduğumuz bütün çözümleri denedik. Benim bilgisayarıma bağlayarak da denedik fakat babamın disklerine (1 ssd 1 HDD) windows yüklenmiyordu. Dün akşam normal denerken bir şekilde windows kurulumu tamamlandı. Ben de madem oldu kendi bilgisayarıma da atayım format dedim ve aynı hatayla karşılaştım. Şuan elimdeki 3 diskte de aynı problem var. Ayrıca diskler aşırı yavaşladı. Usbden bootu seçtiğimde windows ekranının gelmesi 15-20 dakika sürüyor. Aynı şekilde windowsun kurulumu da saatler sürüyor ama yine hata veriyor. chkdsk, bios update, cmdden reset atma yeni volume verme gibi birçok yöntem denedik. Yardımcı olursanız sevinirim.
Alıntıyı görüntüle
Format USB'si sorunlu olabilir yeniden hazırlayıp dener misin? Diskler için HD Tune ile error scan testi yapar mısın? Quick scan kapalı olması lazım ayrıyeten görev yöneticisine girin disk kullanımı kaç olduğuna bakar mısın?

ferais

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Alper Beyaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2 farklı crack Windows 7 bir w8 bir de w10 denedim 3 farklı Usb ile. Rufus ile yazıyorum iso dosyalarını. Microsoftun kendi isolarını da denedim.
@Emirhandkee
@~~Kamuran

Son düzenleme:

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç