Windows gezgini allta açık kalıyor

Tankman

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
307
Arkadaşlar valoda biraz drop yedim dedim bi ne açık allta bi bakim bu windows gezginin bu kadar yemesi normal mi
1637777429145.png

Windows gezgini arkada açık kalması normal. Kapatmayı dene bak bakalım ne oluyor o zaman anlarsın neden açık olduğunu :D

Windows gezgini arkada açık kalması normal. Kapatmayı dene bak bakalım ne oluyor o zaman anlarsın neden açık olduğunu :D
Olay açık olması değil de bu kadar fazla ram kullanması. Bende 27mb ram kullanıyor.
1637822164653.png

Uygunsuz davranış
sen çok zekisin ha allta kapalı diyorum kendi kendini açıp ram kullanıyo bide gülücük atmış orantısız zeka seni

Ben bi ara kapatmıştım sonradan zar zor anladım da çözdüm internetten.

sen çok zekisin ha allta kapalı diyorum kendi kendini açıp ram kullanıyo bide gülücük atmış orantısız zeka seni
25 yaşındaki Kamina abinin anlatmaya çalıştığı şey şu, windows gezgini altta her zaman açıktır. Eğer kapatırsan masaüstü çöker valoranttan çıkamazsın. Buradaki sorun çok fazla ram kullanması.

Son düzenleme:
22 yaşındaki Kamina abinin anlatmaya çalıştığı şey şu, windows gezgini altta her zaman açıktır. Eğer kapatırsan masaüstü çöker valoranttan çıkamazsın. Buradaki sorun çok fazla ram kullanması.
25 yaşlıyım ben.

Geri