windows güncelleme

MidasTR

80+
Reaksiyon skoru
86
bugun yeni güncelleme gelmiş onu güncelleyenler çökme filan oluyorlar dedi bende bugun pc aldım yeni geldi ekran kartı driverini kurdukdan sonra rest atıcam ama bu windows u kurmasını nasıl engellerim

Güncelleme ayarlarından otomatik indime engelle

bugun yeni güncelleme gelmiş onu güncelleyenler çökme filan oluyorlar dedi bende bugun pc aldım yeni geldi ekran kartı driverini kurdukdan sonra rest atıcam ama bu windows u kurmasını nasıl engellerim
windows update ayarlarına gir oradan yükleme geçmişine bas. Oradan güncelleştirmeleri kaldır. sonra windows kısmında varsa (kb4549951) adlı dosyayı kaldır ve ardından bilgisayarını yeniden başlat. Böyle kaldırılmış olucaktır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

windows update ayarlarına gir oradan yükleme geçmişine bas. Oradan güncelleştirmeleri kaldır. sonra windows kısmında varsa (kb4549951) adlı dosyayı kaldır ve ardından bilgisayarını yeniden başlat. Böyle kaldırılmış olucaktır.
Aynı windows update kısmından güncellemeleri durdurabilirsin.

Çökme falan yok güncelle gitsin

güncelleme ayarlarından oto güncellemeyi durdur

Güncellemeleri devre dışı bırakmayın. Güncelleme sonrasında sorun yaşarsanız geri yüklersiniz, ya da güncellemeleri ertelersiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,289
Üyeler
190,722
Son üye
Mehmet yılmaz akçiçek
Geri