- Katılım
- 24 Ocak 2021
- Mesajlar
- 3,319
- Reaksiyon skoru
- 22,493
Dostlar merhaba bilgisayarımı kapat aç yaptım şimdi ise böyle diyor Evet'e tıklamama rağmen hiçbir şey olmuyor
Mağazada Uygulama Aransınmı Diyor . Oturum Açmak İle Ne Alakası Var? Google Üzerinden Oturum Açamıyormusun Şuan ?Dostlar merhaba bilgisayarımı kapat aç yaptım şimdi ise böyle diyor Evet'e tıklamama rağmen hiçbir şey olmuyorAlıntıyı görüntüle
Evet açamıyorum hiçbir şekilde Store'dan uygulama aramak için izin istiyor izni veriyorum fakat hiçbir şey olmuyorMağazada Uygulama Aransınmı Diyor . Oturum Açmak İle Ne Alakası Var? Google Üzerinden Oturum Açamıyormusun Şuan ?
Yok yine aynısını yaptı giremiyorumHayır tıkla ve kapat.
Hmm Bilemiyorum Bug Falan Olmuş Olabilir Mi ? Telefondan Falan Dene BakalımEvet açamıyorum hiçbir şekilde Store'dan uygulama aramak için izin istiyor izni veriyorum fakat hiçbir şey olmuyor
Oturum açabilsem güncelleyeceğim fakat oturum açılamıyorMağazayı güncellemelisin. Bunu Mağaza içinden yapabilirsin.
Windows'u CMD ile aktifleştirdim bir de videosu var mıdır dediğiniz şeyin ? (Bilgisayara giriş yapamıyorum. Son çare format atacağım)Mağazayı programlar menüsünden ayarlarına girerek tam kaldır. Kendisi güncel sürümü ile yeniden kurulacak. ( Windows orijinal olmalı)
O zaman format mı atmam lazım ?Bilgisayara giriş yapamıyorsan zaten yapabileceğin fazla bir şey kalmıyor.