Windows Hesabımda Oturum Açamıyorum

Windows 10 Aşığıyım

Cezalı
80+ Silver
Katılım
24 Ocak 2021
Mesajlar
3,319
Reaksiyon skoru
22,493
Dostlar merhaba bilgisayarımı kapat aç yaptım şimdi ise böyle diyor Evet'e tıklamama rağmen hiçbir şey olmuyor
IMG_20210625_163438.jpg
 
Mağazada Uygulama Aransınmı Diyor . Oturum Açmak İle Ne Alakası Var? Google Üzerinden Oturum Açamıyormusun Şuan ?
Evet açamıyorum hiçbir şekilde Store'dan uygulama aramak için izin istiyor izni veriyorum fakat hiçbir şey olmuyor
 
Mağazayı programlar menüsünden ayarlarına girerek tam kaldır. Kendisi güncel sürümü ile yeniden kurulacak. ( Windows orijinal olmalı)
 
Mağazayı programlar menüsünden ayarlarına girerek tam kaldır. Kendisi güncel sürümü ile yeniden kurulacak. ( Windows orijinal olmalı)
Windows'u CMD ile aktifleştirdim bir de videosu var mıdır dediğiniz şeyin ? (Bilgisayara giriş yapamıyorum. Son çare format atacağım)
 
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

   

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,203
Mesajlar
10,857,898
Üyeler
191,042
Son üye
Prometheus4646
Geri
Top