B BwnBensen 80+ Katılım 2 Aralık 2023 Mesajlar 99 Dahası Reaksiyon skoru 14 İsim Kerem 13 Kasım 2024 #1 arkadaşlar ben Windowsu kurucam rufustan windowsu lisanssız bir şekilde kullanılabilirmiyim bir sorun çıkarmı?
arkadaşlar ben Windowsu kurucam rufustan windowsu lisanssız bir şekilde kullanılabilirmiyim bir sorun çıkarmı?
Lutza JS 80+ Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 98 Dahası Reaksiyon skoru 31 İsim Emir Deniz Mat 13 Kasım 2024 #2 BwnBensen yazmış: arkadaşlar ben Windowsu kurucam rufustan windowsu lisanssız bir şekilde kullanılabilirmiyim bir sorun çıkarmı? Devamı için tıklayın... Tema değişikliği felan yapamıyorsun ayarların bir kısmı kısıtlı. İki seçeneğin var legal olarak internette satılan lisanslardan alabilirsin ya da para vermek istemiyorsan Crack kullanabilirsin.
BwnBensen yazmış: arkadaşlar ben Windowsu kurucam rufustan windowsu lisanssız bir şekilde kullanılabilirmiyim bir sorun çıkarmı? Devamı için tıklayın... Tema değişikliği felan yapamıyorsun ayarların bir kısmı kısıtlı. İki seçeneğin var legal olarak internette satılan lisanslardan alabilirsin ya da para vermek istemiyorsan Crack kullanabilirsin.