Windows ile ilgili ...

Reaksiyon skoru
2
Mesela ben bir kasa toplamış olayım benim bilgisayarım Windows kaç kullanmış olucak ve en son ve en iyi Windows hangisi
Windowslar arasında ne gibi bir fark var

reis öyle bir soru sormuşsun ki bununla alakalı makale yazılır :)

11 var şuan ama 10 da kullanabilirsin ikisinden birini öneririm diğerlerinin desteği ve performansı felan bu ikisine göre çok yok

bence w11 daha profesyonelce yapılmış macos gibi ama w10 sade, modern

seçim sana kalmış eğer bilgisayarın çok iyiyse 11 geçebilirsin o kadar iyi değilse zaten geçemezsin geçsen de kasabilir benim pc w10 çünkü iyi değil yenisini alınca 11 deneyeceğim

Peki bununla ilgili hangi videoyu izliyeyeyin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

11 var şuan ama 10 da kullanabilirsin ikisinden birini öneririm diğerlerinin desteği ve performansı felan bu ikisine göre çok yok

bence w11 daha profesyonelce yapılmış macos gibi ama w10 sade, modern

seçim sana kalmış eğer bilgisayarın çok iyiyse 11 geçebilirsin o kadar iyi değilse zaten geçemezsin geçsen de kasabilir benim pc w10 çünkü iyi değil yenisini alınca 11 deneyeceğim
Peki bunu internet üzerinden satın mi alicam yoksa vatan bilgisayar gibi yerlerde mi satılıyor

Mesela ben bir kasa toplamış olayım benim bilgisayarım Windows kaç kullanmış olucak ve en son ve en iyi Windows hangisi
Windowslar arasında ne gibi bir fark var
En iyisi 10 yada 11dir nedeni şu bu sürümler devamlı güncelleme aldıkları için hataları çözülebilir. Tasarım olarak en iyileri gene bu 2sidir. Ek olarak sağladıkları yeni ayarlarla fpsinizi arttırabilir yeni programlar bu windows sürümlerine çıktığı için daha çok program kurabilirsiniz.

En iyi Windows en stabil, kaynakları en doğru kullanan ve sürekli güncel / güvenli kalan Windows'tur. Lakin arayüz, kullanım kolaylığı, tasarım vb. gibi konulara girersen, herkesin gönlünde yatan bi' WiN vardır. Zamanına göre XP efsaneydi, sonra Win7 ben ve bi' çok insanın favorisi oldu fakat şu an Win10 gayet güzel, daha 11 kullanmadım o yüzden yorumum yok.

Peki bunu internet üzerinden satın mi alicam yoksa vatan bilgisayar gibi yerlerde mi satılıyor
İnternet üzerinden windows satın alabilirsiniz yada forumda ücretsiz etkinleştirme yöntemi paylaşıldı. Ben öyle kullanıyorum.

O

Orijinal Windows internetten ödeme yaparak alabilirsin, fakat TR şartlarında bizler için fazla mebla olduğu için daha çok kurumsal odaklı kullanılıyor. Onun dışında orijinal siteden indirip, forumda başlığı da olan şekilde aktif etmek mümkün. Tercih meselesi...

Eğer bilgisayar destekliyorsa Windows 11 64 bit öneririm.

Destekleyip desteklemdigini nerden analayacaz
Sistemi topladığın zaman Anakart ve işlemcini Google'a yazarak Windows 11 desteği var mı yok mu diye kontrol edeceksin hocam.

Eğer bilmiyorsanız foruma konu açabilirsiniz yardımcı oluruz.

11 zor gelebilir çok yenisiniz sanırım 10 öneririm daha garanti olur

siz adımı kaydedin isterseniz veya konu açarsınız detaylı bir şekilde ücretsiz kurulum adına destek oluruz

Geri