Windows kendi kendine aktif oluyor

hocam kendimiz bişey yapamaz mıyız ya kocaman kasa nasıl götüreyim bir de virüs var zor olur baya
Knk o muhtemelen tekrar olur çünkü anakarta kayıtlı artık o win veya işletim sistemini kaldırıp linux kurup linuxu geri wine çevirmen düzeltebilir ama bilmiorum

ohoo o kadar nasıl uğraşacağım
İnternetten yeni bir kod alıp 5-10 liraya o keyle giriş yapın belki düzelebilir tam bilmiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Pardon hovsm tam anlayamamışım sorununuzu siz hiç etkinleştirmek istemiyorsunuz herhalde yani etkinleştirdiğinizi kaldırmak istiyorsunuz bir araştırma yapıyım ufaktan bulursam yazarım

İnternetten yeni bir kod alıp 5-10 liraya o keyle giriş yapın belki düzelebilir tam bilmiyorum

Pardon hovsm tam anlayamamışım sorununuzu siz hiç etkinleştirmek istemiyorsunuz herhalde yani etkinleştirdiğinizi kaldırmak istiyorsunuz bir araştırma yapıyım ufaktan bulursam yazarım
hocam çok memnun olurum ya key konusuna gelince alacağım da en azından alana kadar normal windows kullanayım istiyorum. Üstteki arkadaşlar bir şey olmaz dediler ama ben bilgisayarı açınca otomatik windows etkinleşiyor falan sinir bozucu bir şey yani tabii yaşayan bilir...

hocam çok memnun olurum ya key konusuna gelince alacağım da en azından alana kadar normal windows kullanayım istiyorum. Üstteki arkadaşlar bir şey olmaz dediler ama ben bilgisayarı açınca otomatik windows etkinleşiyor falan sinir bozucu bir şey yani tabii yaşayan bilir...
Otomatik Windows etkinleştiği için size ne gibi bir zararı var yani bilgileriniz falan çalındı mı? Çalınmadıysa bence boşuna uğraşmaya gerek yok almaya da gerek yok benim bulduğum tek şey şunlar bunları yapmışsınızdır belki bilemiyorum

Kayıtlı Windows 10 ürün anahtarı nasıl silinir?
  1. Komut istemi uygulamasını yönetici olarak çalıştırın.
  2. Sonrasında açılacak komut istemi ekranına slmgr /upk yazıp Enter tuşuna basınız.
  3. İşlem tamamlandı yazısını gördükten sonra slmgr /cpky kodunu yazıp tekrar Enter tuşuna basın.
  4. Bu işlemden sonra başarıyla silindi uyarısını gördüyseniz işleminiz tamamlanmış demektir.
Ben bunu bulabildim yani tek bu var bu da olmazsa pek sıkıntı çıkmayacaktır zaten

Arkadaşlar gece gece rahatsız ettim kusura bakmayın.
Ben windowsu bir program yardımıyla etkinleştirmiştim sonradan programın zararlı olduğunu anladım ve sildim. Cmd üzerinden keyleri de sildim hem kayıt defterinden hem de normal lisans keyini. Fakat 1 gün sonra baktım tekrar aktif olmuş. Önce dedim herhalde virüs kaptık format attım. Format attıktan bir saat veya 2 saat sonra tekrar aktif oldu. Şu an tekrar cmd ile sildim ama kesin tekrar gelecek bunu nasıl durduracağım...
Oem key henüz almayı düşünmüyorum alana kadar deneme sürümünü kullanayım bana yeter ya lütfen bilen biri cevaplasın çıldırtıyor beni.

Anakartı sıfır mı aldınız. İkinci el mi ?

Otomatik Windows etkinleştiği için size ne gibi bir zararı var yani bilgileriniz falan çalındı mı? Çalınmadıysa bence boşuna uğraşmaya gerek yok almaya da gerek yok benim bulduğum tek şey şunlar bunları yapmışsınızdır belki bilemiyorum

Kayıtlı Windows 10 ürün anahtarı nasıl silinir?
  1. Komut istemi uygulamasını yönetici olarak çalıştırın.
  2. Sonrasında açılacak komut istemi ekranına slmgr /upk yazıp Enter tuşuna basınız.
  3. İşlem tamamlandı yazısını gördükten sonra slmgr /cpky kodunu yazıp tekrar Enter tuşuna basın.
  4. Bu işlemden sonra başarıyla silindi uyarısını gördüyseniz işleminiz tamamlanmış demektir.
Ben bunu bulabildim yani tek bu var bu da olmazsa pek sıkıntı çıkmayacaktır zaten
evet yaptım hocam ardından format bile attım tekrar aktifleşiyor

Anakartı sıfır mı aldınız. İkinci el mi ?
sıfır hocam ben windowsu bir programla etkinleştirmiştim cahillik işte..

Hocam o zaman bırakın bence size bir zararı olmadığı sürece bir şey yapmanıza gerek yok sıkıntı çıkmaz yani bende uzun süredir o tarz kullanıyorum hala sıkıntı çıkmadı yani

sıfır hocam ben windowsu bir programla etkinleştirmiştim cahillik işte..

Kullandığınız program acaba. CD KEY'i biosamı gömdü acaba. Çünkü bahsettiğiniz durumdan onu anlıyorum.

Hocam o zaman bırakın bence size bir zararı olmadığı sürece bir şey yapmanıza gerek yok sıkıntı çıkmaz yani bende uzun süredir o tarz kullanıyorum hala sıkıntı çıkmadı yani
anladım hocam teşekkür ederim her şey için ne yapalım böyle kullanırız o zaman. Zaten yakında oem key almayı düşünüyorm.

Kullandığınız program acaba. CD KEY'i biosamı gömdü acaba. Çünkü bahsettiğiniz durumdan onu anlıyorum.
hocam kmspico tarzı bir programdı tam hatırlamıyorum

evet büyük ihtimal öyle oldu yoksa neden aktifleşsin ki durup dururken

anladım hocam teşekkür ederim her şey için ne yapalım böyle kullanırız o zaman. Zaten yakında oem key almayı düşünüyorm.

hocam kmspico tarzı bir programdı tam hatırlamıyorum

evet büyük ihtimal öyle oldu yoksa neden aktifleşsin ki durup dururken

Şunu bir denermisin.

Win 10 CD key Silme

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,621
Üyeler