- Konu Sahibi Konu Sahibi
Arama çubuğuna "Diğer kullanıcılar" yazıp bakar mısınız kimler var diye.
Arama çubuğuna "Diğer kullanıcılar" yazıp bakar mısınız kimler var diye.
net user VarsayılanHesap 1236
MAC olayı hacker i modeminden atmak için yani dış bağlantılardan korumaz.Hazır konu açılmışken soruyum. Hamachi üzerinden port oluşturduğum da ama whitelist mac listesi yapınca karşı taraf bağlanamayacak de mi?
galıba asıl hesabım casper ama ona net user 1236 komudu ıcın yetkım yokEğer hacklendiyse hala erişimi var yapan kişinin ve ben MiTM attack yapıldığını düşüyorum.
Çünkü yakın zamanda şüpheli hiçbir şey indirmemiş.
mantıklıEğer hacklendiyse hala erişimi var yapan kişinin ve ben MiTM attack yapıldığını düşüyorum.
Çünkü yakın zamanda şüpheli hiçbir şey indirmemiş.
net user varsayılan hesabı yaptım sımdı denıyıcemnet user VarsayılanHesap 1236
MAC olayı hacker i modeminden atmak için yani dış bağlantılardan korumaz.
olmadınet user VarsayılanHesap 1236
Hmm... dediğiniz gibi CASPER sizin hesabınız. Mail hesabı olduğu için erişim yok.galıba asıl hesabım casper ama ona net user 1236 komudu ıcın yetkım yok
Alıntıyı görüntüleg
Yanlış söylemişim zaten kusura bakmayın.net user varsayılan hesabı yaptım sımdı denıyıcem
Mesaj otomatik birleştirildi:
olmadı
hocam galıba casper ı yapabılırsem sorun cozulur nasıl yetkı vercemnet user VarsayılanHesap 1236
sıfre sıfırlama yaptıgımda dll hatası alıyorumHmm... dediğiniz gibi CASPER sizin hesabınız. Mail hesabı olduğu için erişim yok.
Sızma işlemi olduğunu pek sanmıyorum.
Bunu yapan adam size Admin yetkisini boşta bırakmazdı.
Şifre sıfırlamayı denediniz mi?
Yanlış söylemişim zaten kusura bakmayın.
kı zaten mıcrosoft hesabı e postasını bılıoruım ama sıfresını bılmıorum hesabıma her zaman polat1236 la gırıs yapıoyrdum ama bugun kardesım yerel oturum açmış ondan oturu sıfre değısmıs sanırsam ama hıc sıfre koymadıgını soyluyorHmm... dediğiniz gibi CASPER sizin hesabınız. Mail hesabı olduğu için erişim yok.
Sızma işlemi olduğunu pek sanmıyorum.
Bunu yapan adam size Admin yetkisini boşta bırakmazdı.
Şifre sıfırlamayı denediniz mi?
Yanlış söylemişim zaten kusura bakmayın.
Aldığınız hatayı gösterir misiniz ekran görüntüsü ile veya daha çok bilgi verir misin.sıfre sıfırlama yaptıgımda dll hatası alıyorum
soyle kı 00000x07c tarzında bır dll hatasıAldığınız hatayı gösterir misiniz ekran görüntüsü ile veya daha çok bilgi verir misin.
o hatayı duzeltmıştım ama gerı yukleme yapınca yıne bozulduAldığınız hatayı gösterir misiniz ekran görüntüsü ile veya daha çok bilgi verir misin.
?malware
hata su uygulama duzugn olarak baslatılamadı 0x00007b uygulamaıy sonlandırmak ıcın tamam dugmesıne basınızAldığınız hatayı gösterir misiniz ekran görüntüsü ile veya daha çok bilgi verir misin.
DirectX sürümünü güncelleyin az önceki hesap ile daha sonra tekrar deneyin.hata su uygulama duzugn olarak baslatılamadı 0x00007b uygulamaıy sonlandırmak ıcın tamam dugmesıne basınız
parolayı sıfırla dedıgımde e posta sıfre ıstıyıcekmı?DirectX sürümünü güncelleyin az önceki hesap ile daha sonra tekrar deneyin.
Boşuna heyecanlandık... nerde hacker