Neler Yeni

Windows key almazsak ne olur

erengkts

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eren Göktaş
Dün bir freedos bilgisayar aldım ama internetten araştırdığımda key almak lazım die bir sonuca ulaştım ama microsftun kendi sitesinde bu keyler 4k bazı yerlerde 50-100-150 lira arası ucuz fiyatlara güvenmedim key almazsam ne olur bir sıkıntı yaşarmıyım

TROYY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ozan Altınkaynak
bişey olmaz key almazsan kişiselleştirmedeki temaları kullanamazsın birde sağ alt köşede windows etkinleştir yazar onun dışında bi sıkıntı olmaz ben bi siteden 10tl ye almıştım sorunsuz gayet iyi 1 senedir kullanıyorum

erengkts

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eren Göktaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bişey olmaz key almazsan kişiselleştirmedeki temaları kullanamazsın birde sağ alt köşede windows etkinleştir yazar onun dışında bi sıkıntı olmaz ben bi siteden 10tl ye almıştım sorunsuz gayet iyi 1 senedir kullanıyorum
Peki bu ucuz fiyatlı keylerde crack gibi bir sorun yada ne bileyim vürüs olayı bitcoin mining vb şeyler olabilir mi koyabilirlermi ?

TİTAN.

80+ Platinum
Dün bir freedos bilgisayar aldım ama internetten araştırdığımda key almak lazım die bir sonuca ulaştım ama microsftun kendi sitesinde bu keyler 4k bazı yerlerde 50-100-150 lira arası ucuz fiyatlara güvenmedim key almazsam ne olur bir sıkıntı yaşarmıyım
Ahım şahım sıkıntı olmaz ama sağlamlisanstan daha önce kod aldım ve gayet memnunum internetteki keyler sana nasıl bir güvensizlik veriyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki bu ucuz fiyatlı keylerde crack gibi bir sorun yada ne bileyim vürüs olayı bitcoin mining vb şeyler olabilir mi koyabilirlermi ?
Bildiğim kadarıyla öyle bir durum söz konusu değil
Aldığın key türü önemli

erengkts

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eren Göktaş
Win 10:

V2P69-TYNHP-D6VC4-937YB-FGDGY

Win 11:

W269N-WFGWX-YVC9B-4J6C9-T83GX
arkadaşlar 4050 li bi laptop aldım bir sıkıntı olmaz de mi biliyorum deli mi ne diyorsunuz ama yani internette olan her bilgiye güvenemiyorum bu mining olaylarından sonra fln ona göre kullanacağım veya alacağım key

TROYY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ozan Altınkaynak
yok bi sıkıntı olmaz sağlamlisanstan vesaire alabilirsin ama keyi oem olarak al windows 10 kullanıyorsan sağlamlisans windows 10 oem key yaz ama oem olmasına dikkat et bkendi görüşüme göre daha güvenli

erengkts

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eren Göktaş
Ahım şahım sıkıntı olmaz ama sağlamlisanstan daha önce kod aldım ve gayet memnunum internetteki keyler sana nasıl bir güvensizlik veriyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bildiğim kadarıyla öyle bir durum söz konusu değil
Aldığın key türü önemli
key türünden kastınız nedir acaba ?

Talha_

80+
Yok kardeşim öyle bir şey yok

"thorxium"

80+ Bronze
Kanka öyle dediğin gibi şeyler olmaz key aktifleştiriyorsun dosya indirmiyorsun sonuçta,
Ben burdan aldım bir sorun yaşamadım.
(Bu OEM key'miş, format attığımda gitmemişti.)

Son düzenleme:

TROYY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ozan Altınkaynak
key türünden kastınız nedir acaba ?
oem ve retial olarak iki çeşit key var oem anakarta yapışır format atsan bile aktif olur key retial tekrardan girmen gerekir retiali genelde şirket tarzı yerler kullanır oem tavsiyemdir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,008,898
Üyeler
159,856
Son üye
SATmami
Top Bottom