https://www.saglamlisans.com/urun/windows-10-pro-lisans-key-satin-al/ bunu alıcam ama 229 TL'ye retail var arasındaki fark ne bu niye ondan bu kadar ucuz?
Yeni bilgisayar aldım konuda fazla bilgim yokhocam keye gerek yokki bedavayada yapabiliyorsunuz
hocam ytde windows 10 etkinleştirme yazarsanız direkt çıkıyor ben her formatta ytdeki videodan bakıp yapıyorum orada konsola falan verdiği keyleri yapıştırıyoruz bir iki ayar sonrası direkt oluyor sorunsuzYeni bilgisayar aldım konuda fazla bilgim yok
Bi sıkıntı olayı olmuyor dimi böyle işlerde sıkıntıya girmek beni fena strese sokuyorhocam ytde windows 10 etkinleştirme yazarsanız direkt çıkıyor ben her formatta ytdeki videodan bakıp yapıyorum orada konsola falan verdiği keyleri yapıştırıyoruz bir iki ayar sonrası direkt oluyor sorunsuz
Güvenilir diyorlardı hocamÇok pahalı sakın alma ordan trendyoldan 80 liraya aldım dün akşam 5 dk sonra keyi verdiler
yok hocam alakası yok ben her formatta dediğim gibi ytden bakıp yapıyorum yoksa her pc ye format attığımda 50 100 tl verecek değilimBi sıkıntı olayı olmuyor dimi böyle işlerde sıkıntıya girmek beni fena strese sokuyor
Sağolun hocam öyle yapıyım mademyok hocam alakası yok ben her formatta dediğim gibi ytden bakıp yapıyorum yoksa her pc ye format attığımda 50 100 tl verecek değilim
![]()
Microsoft Windows 10 Pro Dijital Lisans Keyi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Microsoft Windows 10 Pro Dijital Lisans Keyi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
al bunu keyfine bak aynısını aldım verme 200 250 sakın
yok hocam alakası yok ben her formatta dediğim gibi ytden bakıp yapıyorum yoksa her pc ye format attığımda 50 100 tl verecek değilim
SağolunSağolun hocam öyle yapıyım madem
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şu dijital lisans olaylarında en sevmediğim şey; satıcının ürünü satarken Retail mi? OEM (BIND) mi? MAC mı? Volume mi? Olduğunu net bir şekilde linkte belirtmemeleri. Ne sinir bozucu bir şey. Volume ve MAC'a olta atıyorlar; elbet bir sazan takılır hesabıhttps://www.saglamlisans.com/urun/windows-10-pro-lisans-key-satin-al/ bunu alıcam ama 229 TL'ye retail var arasındaki fark ne bu niye ondan bu kadar ucuz?
nsl yani 2 key?trendyoldan 30 tl almıstım 2 aydır kullanıyorum 2 key gönderıyorlar
bilmiyorum ama 2 key gönderiyorlar satın alırkende 1 tane keye para vermıyorsun 2 key parası verıyorsun zatennsl yani 2 key?![]()