Çözüldü✓ Windows kurarken ssdyi görmüyor?

dyron

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
226
pcde biri ssd sata bide hdd var windows kurarken sadece hddyi görüyor ssd 0mb gözüküyor

Ekler

• WhatsApp Görsel 2025-08-12 saat 21.12.03_ccc9668e.webp
    WhatsApp Görsel 2025-08-12 saat 21.12.03_ccc9668e.webp
    51.2 KB · Hit: 30
SSD'de genelde yazılımsal sorunlar oldugunda böyle olur. Sata ve sata power kablosunu değiştirip tekrar dene hala aynıysa SSD değiş.

ssd değiştiremem ekmek mi bu hocam
SSD'nin 0 gb gözükmesi,olduğu kapasiteden düşük gözükmesi çoğu durumda hiç gözükmemesiyle aynı olay hocam. SATAFIRM S13 gibi arızalar firmware ile düzeltilir ama neredeyse sadece kingston ssdlerde geçerli bu. SSD'yi direk görmeseydi bile UEFI GPT muhabbetinden olabilir diyip bir çıkar yolu olabilirdi ama şu durumda zor.

SSD'nin 0 gb gözükmesi,olduğu kapasiteden düşük gözükmesi çoğu durumda hiç gözükmemesiyle aynı olay hocam. SATAFIRM S13 gibi arızalar firmware ile düzeltilir ama neredeyse sadece kingston ssdlerde geçerli bu. SSD'yi direk görmeseydi bile UEFI GPT muhabbetinden olabilir diyip bir çıkar yolu olabilirdi ama şu durumda zor.
hddye windows kurunca ssd gözüküyor ama kurma ekranında gözükmüyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hddnin güç kablosunu ssdye taktım sata kablosunuda aynı şekil gözüktü şuan kurulumu yapıyorum bitince hddyi bağlicam

SSD içine veri yazabiliyor musun harddiskle windows açınca?

hddnin güç kablosunu ssdye taktım sata kablosunuda aynı şekil gözüktü şuan kurulumu yapıyorum bitince hddyi bağlicam
Süper yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,885
Üyeler
186,807
Son üye
intermilan
Geri