SSD'nin 0 gb gözükmesi,olduğu kapasiteden düşük gözükmesi çoğu durumda hiç gözükmemesiyle aynı olay hocam. SATAFIRM S13 gibi arızalar firmware ile düzeltilir ama neredeyse sadece kingston ssdlerde geçerli bu. SSD'yi direk görmeseydi bile UEFI GPT muhabbetinden olabilir diyip bir çıkar yolu olabilirdi ama şu durumda zor.ssd değiştiremem ekmek mi bu hocam
hddye windows kurunca ssd gözüküyor ama kurma ekranında gözükmüyorSSD'nin 0 gb gözükmesi,olduğu kapasiteden düşük gözükmesi çoğu durumda hiç gözükmemesiyle aynı olay hocam. SATAFIRM S13 gibi arızalar firmware ile düzeltilir ama neredeyse sadece kingston ssdlerde geçerli bu. SSD'yi direk görmeseydi bile UEFI GPT muhabbetinden olabilir diyip bir çıkar yolu olabilirdi ama şu durumda zor.
hddnin güç kablosunu ssdye taktım sata kablosunuda aynı şekil gözüktü şuan kurulumu yapıyorum bitince hddyi bağlicamSSD'nin 0 gb gözükmesi,olduğu kapasiteden düşük gözükmesi çoğu durumda hiç gözükmemesiyle aynı olay hocam. SATAFIRM S13 gibi arızalar firmware ile düzeltilir ama neredeyse sadece kingston ssdlerde geçerli bu. SSD'yi direk görmeseydi bile UEFI GPT muhabbetinden olabilir diyip bir çıkar yolu olabilirdi ama şu durumda zor.
SSD içine veri yazabiliyor musun harddiskle windows açınca?hddye windows kurunca ssd gözüküyor ama kurma ekranında gözükmüyor
Süper yardımcı olabildiysem ne mutlu banahddye windows kurunca ssd gözüküyor ama kurma ekranında gözükmüyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hddnin güç kablosunu ssdye taktım sata kablosunuda aynı şekil gözüktü şuan kurulumu yapıyorum bitince hddyi bağlicam