Neler Yeni

Yardım WİNDOWS KURULU 2.5 HDD'Yİ M2 SSD İLE DEĞİŞTİRMEK

HALİ HAZIRDA ŞUANDA KULLANMIŞ OLDUĞUM LEPTOPUMDA WİNDOWS KURULU OLAN HDD Mİ M2 SSD İLE DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUM. BUNUNLA BİRLİKTE ORJİNAL WİNDOWS KURULU. HDD DE TANIMLI OLAN RECOVERY , KEY BİLGİLERİ GİBİ ORJİNALLİKTE KULLANILAN VERİLERİ NASIL M2 DE KULLANABİLİRİM.

OLAYIN KISASI ŞU ARKADAŞLAR. HDD NİN YERİNE ORJİNAL WİNDOWSU BOZMADAN M2 SSD KOYMAK İSTİYORUM.
DİSK KLOLAMA İLE OLABİLİR Mİ ? FARKLI YOL ÖNERİLERİNİZ NELERDİR ?

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Bu videoyu izledim ama burada keyleri kaybedip kaybetmemekle alakalı bir açıklama yapmadığı için keyimi de kaybetmek istemediğim için risk almadım ssd den vazgeçmiştim ama hdd artık beklenecek gibi değil abi ömür törpüsü :D
Keyin OEM ise kaybolmaz, retail ise zaten bir daha girersin.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar

arajmer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Abdullah Sayhan
Twitter
arajmer
Retail değilse anakarta gömülür zaten. Sorun olmaz kendi kendini etkinleştirir windows.

R3b311i0n_01

80+ Bronze
silindi

Son düzenleme:
Temiz Windows kur. Key girmene gerek yok. Aynı windows sürümü (home/pro) kurulduğunda otomatik etkinleşir.
Benim amacım şuan hdd de ayrılmış alada recevery modu var yani. Onu da kaybetmemek istiyorum. pc formatlarında ben sıfırlamadan tüm verileri sıfırla seçenegi ile formatlıyorum. kendi kendine atıyor yani. bu şekilde çok memnununm.

arajmer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Abdullah Sayhan
Twitter
arajmer
Benim amacım şuan hdd de ayrılmış alada recevery modu var yani. Onu da kaybetmemek istiyorum. pc formatlarında ben sıfırlamadan tüm verileri sıfırla seçenegi ile formatlıyorum. kendi kendine atıyor yani. bu şekilde çok memnununm.
Klonla o zaman dostum diskini windowsun tamamıyla taşınır ssd ye sorun yaşamazsın. Çokça kez yaptım. Klon işleminden sonra bios menüsünden boot ayarını kontrol edip ssd üzerinde ki boot managerdan boot edersin ve kullanmaya devam edersin.

Top Bottom