Hiçbir şekilde kapatamıyorum. Butona basıyorum olmuyor.Usbleri taktığınızda bilgisayar okuyor mu? Altta bir yerlerde okunduğuna dair bildirim falan geliyor mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gelmiyorsa yeni kurulduğundan driverlar kurulamamış olabilir tamamen. Birkaç kere yeniden başlatın ve güncellemelerin indiğinden emin olun.
Yeniden nasıl başlatacağım kiUsbleri taktığınızda bilgisayar okuyor mu? Altta bir yerlerde okunduğuna dair bildirim falan geliyor mu?
Gelmiyorsa yeni kurulduğundan driverlar kurulamamış olabilir tamamen. Birkaç kere yeniden başlatın ve güncellemelerin indiğinden emin olun.
Bildirim gelmiyor. mousemin ışığı bile yanmıyorUsbleri taktığınızda bilgisayar okuyor mu? Altta bir yerlerde okunduğuna dair bildirim falan geliyor mu?
Laptop, şarjının birmesini bekleyeceğim artık.Hayde naz yapıyo pc niye kapanmıyo
Gücünden çekin diyeceğim de kaliteli mi psunuz güveniyor musunuz
Ne demek ben teşekkür ederim hayırlı olsunBildirim gelmiyor. mousemin ışığı bile yanmıyor
Laptop, şarjının birmesini bekleyeceğim artık.
@ubeyeyeyeyeyeyeyeye kanka sorun çözüldü bikaç saniye basılı tuttum geri açtım oldu. Yardımın için teşekkürler.