Nasıl yani? Nereye basıyorsunuzda başa atıyor.Arkadaşlar yeni pc aldım içinde windows yüklü ben sadece kurulum yapıcam yani ülke,dil,internet o kurulumları ama kurulum tam bitmek üzereyken en baştan başlatıyor bir türlü bitiremiyorum yardımcı olur musunuz
sorun olabilir başka bir pcden usbiyle win 10 sürümü atmayı dene keyin varsa zaten deneme sürümündende kurtulursunArkadaşlar yeni pc aldım içinde windows yüklü ben sadece kurulum yapıcam yani ülke,dil,internet o kurulumları ama kurulum tam bitmek üzereyken en baştan başlatıyor bir türlü bitiremiyorum yardımcı olur musunuz
Kapatıp açmayı denediniz mi? Milli çözüm belki işe yarar :/Burdakileri takip ediyorum ama en sonda masaüstüne geçmesi gerekirken geçmiyor tekrar başa dönüyor
Bilgisayarcıya güven olmaz. Ayrıca windows olmasa bilgisayarda bu ekranları göremezsiniz.denedim olmuyor,arkadaşın yazdığını yapsam olur mu direk bilgisayarcıdan win 10 attırsam
Bie bilgim yok maalesef o zaman :/zaten windows var ama kurulum olmuyor durmadan başa dönüyor sıkıntı o
Arkadaşlar yeni pc aldım içinde windows yüklü ben sadece kurulum yapıcam yani ülke,dil,internet o kurulumları ama kurulum tam bitmek üzereyken en baştan başlatıyor bir türlü bitiremiyorum yardımcı olur musunuz