ekşisözlükyazarıdeğilim
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 580
Bu ekranda 10 dakikadır bekliyorum sanırım normal mi? (Technopatın videosuna bakarak yapıyorum)
Eminmisin bu bölünme işlemi sanırım videoda öyle diyor çünkü recep abimiz. 3 e bölünüyor sanırım o bu kadar uzun sürer minormal
dün w11 kurdum bir ekranda 3 saat bekletti ssd olmasına rağmen,böyle bölümlerde blrax bekletip birden artıyoEminmisin bu bölünme işlemi sanırım videoda öyle diyor çünkü recep abimiz. 3 e bölünüyor sanırım o bu kadar uzun sürer mi
Bana normal gelmedi çünkü daha windows yükleme aşamasına gelmedi yani o aşamada bekletse okeyde "bilgi toplanıyor" yerinde bu kadar bekletmesi bilemedim yaanidün w11 kurdum bir ekranda 3 saat bekletti ssd olmasına rağmen,böyle bölümlerde blrax bekletip birden artıyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
en azından ben öyle biliyorum
Bekliycemde umarım boşa değildirbeklemede kalın beklemekten zarar gelmez
Sıfırdan kurulum ve ssd varNormal değil (SSD var ise tabi). Benim komple format 10dk sürüyor.
Şu resime bakarsanız 2. adıma henüz geçmemiş ondan dolayı garip geldiBu ekranda 10 dakikadır bekliyorum sanırım normal mi? (Technopatın videosuna bakarak yapıyorum)
Alıntıyı görüntüle
Windowsun flasj belleğe yüklenmemiş olma ihtimali var mı kurulum yaparken flsh bellek hazır dedi ama.Normal bir durum yok iso dosyasini nerden indirdin ben daha bugün win 10 formati attim 10dk ya sürmedi bile hdd kullaniyorum 5400rpm
normalde daha kısa sürer ama ssd nin okuma yazma hızına göre değişir diye tahmin ediyorum
Normal bir durum yok iso dosyasini nerden indirdin ben daha bugün win 10 formati attim 10dk ya sürmedi bile hdd kullaniyorum 5400rpm
Normal değil (SSD var ise tabi). Benim komple format 10dk sürüyor.
20 dakika sürdüğü için çıktım şuan düz mavi ekranda pcyi kapatıp açmam mı gerekiyorbeklemede kalın beklemekten zarar gelmez