temiz kurulum yaptın miMerhaba dostlar, Windows 11 kuruyordum hâlâ bu ekranda normal mi bir sorun var mı?
Evet hayıra tıkladım temiz kurulum içintemiz kurulum yaptın mi
ne kadar suredir burada?Merhaba dostlar, Windows 11 kuruyordum hâlâ bu ekranda normal mi bir sorun var mı?
Eski Windows diskini sofirladinmi ne kadardir boyleMerhaba dostlar, Windows 11 kuruyordum hâlâ bu ekranda normal mi bir sorun var mı?
10 dakikadan fazlane kadar suredir burada?
10 dakikadan fazlaEski Windows diskini sofirladinmi ne kadardir boyle
normal usb ile degil windows uzerinden atmissin yanlis anlamadiysam oyle cok uzun suruyor 10 dk lik is 30 40 dk elinde usb mevcut ise biostan format atmani oneririm ayrica o ekranda donmadiysa sorun yok.10 dakikadan fazla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
10 dakikadan fazla
Usb ile bios üzerinden attımnormal usb ile degil windows uzerinden atmissin yanlis anlamadiysam oyle cok uzun suruyor 10 dk lik is 30 40 dk elinde usb mevcut ise biostan format atmani oneririm ayrica o ekranda donmadiysa sorun yok.
garip biraz daha bekleyip restart atabilirsin belki bug olmustur.Usb ile bios üzerinden attım
reset at olmassa tekrar kurarsın windwosu usbnin içindeki bilgileri silmedin degilmi kuruklum ekranında10 dakikadan fazla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
10 dakikadan fazla
Nasıl yani disk biçimlendirme kısmımıreset at olmassa tekrar kurarsın windwosu usbnin içindeki bilgileri silmedin degilmi kuruklum ekranında
evet ordaNasıl yani disk biçimlendirme kısmımı
Orda biçimlendirdim