Windows lisansı nereden alabilirim?

Cemoxz

80+
Reaksiyon skoru
27
Başlıkta da belirttiğim gibi win10 lisansını hangi siteden güvenilir bir şekilde alabilirim? Şimdiden teşekkür ederim ❤️

ben gittigidiyor ve e-ptt avm den almıştım sorun olursa konuşabileceğin yetkililerin olduğu bir yerden almalısın
lisans buradadan alanlar da olmuştu ama ben aldığım yerleri daha çok öneriyorum

İrternette 15 TL den başlıyor. Sakında gidip Vatandan,mediamarkt gibi mağazardan alma zararın çok büyük olur.

Başlıkta da belirttiğim gibi win10 lisansını hangi siteden güvenilir bir şekilde alabilirim? Şimdiden teşekkür ederim ❤
Eğer para vermek istemiyorsan crack proglamlarından cracklayabilirsin sıkıntı çıkmaz lisanlı olsun diyosan kesenin ağzını açacan veya interntten kaçak siterden ucuza alacan

Başlıkta da belirttiğim gibi win10 lisansını hangi siteden güvenilir bir şekilde alabilirim? Şimdiden teşekkür ederim ❤
vatan gibi yerlerde orjinali 864 tl Windows 10 home ama internet sitelerinde 15 20 tl ye satılıyor onlarda orjinal direk epostana yolluyorlar keyi

kmspico programı ile windowsu bedava etkinleştirebilirsiniz

Eğer para vermek istemiyorsan crack proglamlarından cracklayabilirsin sıkıntı çıkmaz lisanlı olsun diyosan kesenin ağzını açacan veya interntten kaçak siterden ucuza alacan
Arkadaşlar bir şey diyeceğim microsoft yapmış işte deneme sürümünü yükle sonra windowsu kendi sitesinden al 1000tlye adamın hakkına giriyo 15-30 tl ne saçmalık adamlar yapmış sizde almalısınız isterseniz herkes görsün bunu

vatan gibi yerlerde orjinali 864 tl Windows 10 home ama internet sitelerinde 15 20 tl ye satılıyor onlarda orjinal direk epostana yolluyorlar keyi
Onlar orjinal değil windows onları bulup keyi bozuyor ve adamın hakkı var 15 20 TL'ye alma webteknoda incelemesi var

Başlıkta da belirttiğim gibi win10 lisansını hangi siteden güvenilir bir şekilde alabilirim? Şimdiden teşekkür ederim ❤️
Gittigidiyor, itopya, hepsiburada dan alabilirsin fiatları sana uygunmu bilemem uygun olanı alabilirsin.

Bunun gibi siteleri söylemek uygun mu bilmiyorum ama
Bu siteyi yabancı bir kanaldan öğrenmiştim bende sıkıntı çıkmadı.
Ne kadar reklamlarını da yapsalar microsoftdan orjinal alın adamların haklarına girmeyin en kötü deneme sürümü kullanın

Ne kadar reklamlarını da yapsalar microsoftdan orjinal alın adamların haklarına girmeyin en kötü deneme sürümü kullanın
Hakkına girmek derken. Onlar bizi 1200 TL'ye kazıklarken bizim hakkımız olmuyor mu? Ayrıca duyduğuma göre OEM sistemlerine dağıtıcıymış bu site.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,769
Üyeler
184,345
Son üye
DonarAtik
Geri