Neler Yeni

Yardım Windows logosundan sonra sinyal yok moduna geçiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Enes Sayar
Arkadaşlar apu sistem topladım her şey sıfır birtek 2.el işlemcim ve bu sabah son siparişim olan anakart da gelince sistemi dizmek istedim. Evde monitör için güç kablosu olmadığından tvye baglayarak biraz kullanayım dedim. Fakat driverlari kendi sitesinden indirip kurduktan sonra her açılışta sinyal yok yazısı geliyor. Teamwiever üzerinden baglandigimda pc tvyi görmüyordu onu fark ettim. Sorun neyden kaynaklanıyor bilmiyorum. 1 kere format attım, driverı 30 kere güvenli modda kaldırıp yeniden kurdum ve bir türlü çözüm bulamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sorun tv den mi anlamadım. Bios ve windows logosuna kadar her şey normal hoş geldiniz ekranına daha gelmeden görüntü kesiliyor

Yardım edebilecek varmı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Enes Sayar
bilgisayarcıya sorsana ödünç alabilir miyim diye veya orada dene
Şuan işteyim dediğim gibi tvye bağlayarak denemiştim. Kabloyu aldım yarım saate eve varınca birde monitör uzerinde deniyecegim. Eğer olmazsa götürücem yapacak bir şey yok

Şuan işteyim dediğim gibi tvye bağlayarak denemiştim. Kabloyu aldım yarım saate eve varınca birde monitör uzerinde deniyecegim. Eğer olmazsa götürücem yapacak bir şey yok
Gelişmeleri aktaracağım

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Enes Sayar
Monitörde görüntüyü nihayet alabildim. Birkaç oyun oynadım ve hiçbir sıkıntı yok. Anlamadığım tek sey ben tvde pc mi kullanamayacak mıyım. Ben hdmi portunu ara sıra tvye bağlayıp 1080p video izlemek için tercih etmiştim ama

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,050,073
Üyeler
166,688
Son üye
Stm775