Özkan Özkaya
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
Garanti dışına çıkacak bir işlem yapmayacağım zaten yine de teşekkür ederimKonu hakkında pek bir bilgim yok ama bende uğraştığım zamanlarda bilgisayarcı abiler beni hep servise yönlendiriyordu, garanti bozulmasın diye.
Rami çıkardım silgi ile sildim fandan dolayı yerini değitiremedim. Bios güncellemesi yapacağım aldığım zamanda sıfırlamıştım Windows u.Adım adım gidelim;
1-BIOS' ayarlarını varsayılan'a sıfırlayın.
2- Windows'u Orijinal sitesinden indirin ve format atın.
3- Ekran kartınızı sistemden sökün ve anakart görüntü çıkışlarından görüntü almayı deneyin.
3- RAM'leri test edin.
5- Bilgisayarda Sabit disk ve Anakart bağlantıları kalacak şekilde hiçbir şey bağlamayın.
Saçma bir şey söyleyeceğim ama monitörümde ki kulaklık çıkışını kullanıyorum bu tetikliyor olabilir miAdım adım gidelim;
1-BIOS' ayarlarını varsayılan'a sıfırlayın.
2- Windows'u Orijinal sitesinden indirin ve format atın.
3- Ekran kartınızı sistemden sökün ve anakart görüntü çıkışlarından görüntü almayı deneyin.
3- RAM'leri test edin.
5- Bilgisayarda Sabit disk ve Anakart bağlantıları kalacak şekilde hiçbir şey bağlamayın.
Hayır, Sanamam fakat neden olmasın. Çevre birimlerini takmadan deneyin.Saçma bir şey söyleyeceğim ama monitörümde ki kulaklık çıkışını kullanıyorum bu tetikliyor olabilir mi
Hangi driverden bahsediyorsunuz bilmiyorum ama bios güncellemesi yaptım valo oynadıktan sonra çıkıp chorme Spotify filan açtım almadım bu sefer ama tek denememdi emin değilim geçtiğinden antivirüs programım yok Windows defender var klasik eğer tekrar olursa dediğiniz bios ayarını yapacağımDriver güncel değil ve antivirüs programı dan kaynaklı gibi. Bide BİOS daki boost ayarlarından kaynaklı olabiliyor. Bios danGame boost açıksa kapat.
Bugün yine almadım mavi ekran bios 2019 sürümünde imiş baktım 2020 versiyonu vardı en son onu kurdumEkran kartı sürücüsü ve işlemci chipset yükle, güncel lan ethernet driverini yükle. Ekran kartı sürücüsü indir ama yüklemeden önce DDU programı ile eski driveri kaldır sonra indirdiğin yenisini yükle.