Windows Movie Maker konusunda yardım

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,864
Arkadaşlar 23 Nisan için slayt yapmam lazım açtım movie makeri videoları vb. birleştiriyorum ama bir videoda hiçbir sıkıntı olmamasına rağmen sorunlu diyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ne yapmam lazım

Hocam movie maker mi kaldı ? Nasıl bir hata alıyorsun SS atar mısın ?

hocam pc doğru düzgün program kaldırmıyor ayrıca slayt yapıyorum zaten. ss için 1 dk rica edeceğim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sıkıntı.PNG

1619102863203.png

buyur hocam

Hatanın sebebi dosyanın MP4 olması. Maalesef Movie Maker MP4 desteklemiyor. AVC programını indir. Video dosyasını .avi formatına convert et. Sorunun çözülecektir.
tamam teşekkür ederim ayrıca ansıl bir program mp4 desteklemez hayret ediyorum ya. Fotoğraf konusunda da hiçbir şey desteklemiyor.

tamam teşekkür ederim ayrıca ansıl bir program mp4 desteklemez hayret ediyorum ya. Fotoğraf konusunda da hiçbir şey desteklemiyor.
Movie Maker zamanlarında MP4 yoktu. Varsa da yaygın değildi. O zamanların babası AVI uzantılı videolardı. Fotoğraf konusuna gelirsek PNG hariç her formatı destekliyor.

Movie Maker zamanlarında MP4 yoktu. Varsa da yaygın değildi. O zamanların babası AVI uzantılı videolardı. Fotoğraf konusuna gelirsek PNG hariç her formatı destekliyor.
hocam .webp'yi de desteklemiyor hocacığım da sağ olsun tüm fotoğrafları da öyle atmış

hocam .webp'yi de desteklemiyor hocacığım da sağ olsun tüm fotoğrafları da öyle atmış
O formatı destekleyen doğru düzgün program yok zaten ölü format. Online converter ile JPEG çevirebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,445
Üyeler
187,337
Son üye
eymn
Geri