E Emre61 80+ Katılım 22 Şubat 2024 Mesajlar 51 Dahası Reaksiyon skoru 4 İsim Emre Bozali 13 Mayıs 2024 #1 yeni ssd aldım hardiskteki (sadece)windowsu ssdye nasıl aktarırım
snop02 80+ Bronze Katılım 25 Kasım 2023 Mesajlar 1,161 Dahası Reaksiyon skoru 401 İsim snop02 13 Mayıs 2024 #2 Emre61 yazmış: yeni ssd aldım hardiskteki (sadece)windowsu ssdye nasıl aktarırım Devamı için tıklayın... dism++ ile windowsun yedegini install.wim olarak alır, bir iso kalıbına sources klasorundeki install.wim i (poweriso ile silip) yedek aldıgını monte eder temiz format olarak yukleyebilirsin... NOT: bu işlemi yaparken defender kapalı olmalı...
Emre61 yazmış: yeni ssd aldım hardiskteki (sadece)windowsu ssdye nasıl aktarırım Devamı için tıklayın... dism++ ile windowsun yedegini install.wim olarak alır, bir iso kalıbına sources klasorundeki install.wim i (poweriso ile silip) yedek aldıgını monte eder temiz format olarak yukleyebilirsin... NOT: bu işlemi yaparken defender kapalı olmalı...
_Zaur_ 80+ Silver Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 2,621 Dahası Reaksiyon skoru 2,646 Konum Azerbaycan İsim Zaur İlgilendiği Kategoriler Konu dışı 15 Mayıs 2024 #3 Aomei backupper programıyla disk klonlama yapabilirsin. Geçen Yaptım başarılı programdır