Oem Key Nedir Bilmiyorum Ama Ben Buradan Almıştım Windows 10 Pro 5 Dk İçerisinde Maile Keyi Gönderdiler Aktif Ettim Sıkıntı Yaşamadım Hiç. Burasını Önerebilirim.Bana Windows oem key önerisi verir misiniz?
(Biosa gömülü olup,sadece benim kullandığım ve güvenlik sorunu olmadan kullanmak istiyorum ona göre link atarsanız sevinirim)
Ve yine aynı şekilde office key varsa atar mısınız?
CMD'ye girip sırasıylaOem Key Nedir Bilmiyorum Ama Ben Buradan Almıştım Windows 10 Pro 5 Dk İçerisinde Maile Keyi Gönderdiler Aktif Ettim Sıkıntı Yaşamadım Hiç. Burasını Önerebilirim.
https://www.yazilimbudur.com/windows-10-pro-ve-office-365-pro-plus-dijital-lisans-pmu153
NedenCMD'ye girip sırasıyla
yazar mısınız?slmgr -dli
slmgr -xpr
Aldığınız key oem mi? Retail mi? Mak key mi? onu öğrenmek içinNeden
Mak KeyAldığınız key oem mi? Retail mi? Mak key mi? onu öğrenmek için
Mak Keymiş Orada Satılan Ona Göre Alın AlacaksanızBana Windows oem key önerisi verir misiniz?
(Biosa gömülü olup,sadece benim kullandığım ve güvenlik sorunu olmadan kullanmak istiyorum ona göre link atarsanız sevinirim)
Ve yine aynı şekilde office key varsa atar mısınız?
Mak Key Kötüymüş Sanırım Oem Key En İyisi Değil Mi Bu Alınmalı ?Aldığınız key oem mi? Retail mi? Mak key mi? onu öğrenmek için
Zaten sitenin müşteri temsilcisi kötü buyrun diyip cevap vermiyorlarMak Key
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mak Keymiş Orada Satılan Ona Göre Alın Alacaksanız
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mak Key Kötüymüş Sanırım Oem Key En İyisi Değil Mi Bu Alınmalı ?
Hocam bunları yazınca mi ne olduğunu öğreniyoruzCMD'ye girip sırasıyla
yazar mısınız?slmgr -dli
slmgr -xpr
-dli olanı yazınca keyin türünü görürsün -xpr olanı yazınca ne kadar süreyle etkinleştirildiğini görürsün.Zaten sitenin müşteri temsilcisi kötü buyrun diyip cevap vermiyorlar
Hocam bunları yazınca mi ne olduğunu öğreniyoruz
Bana Cevap Verdiler Ama Bilemiyorum.Zaten sitenin müşteri temsilcisi kötü buyrun diyip cevap vermiyorlar
Hocam bunları yazınca mi ne olduğunu öğreniyoruz
Oem Keyi Sadece 1 Cihazda Kullanabilirsin . Retail Keyi İse Başka Cihazlarda'Da Kullanabilirsin . Bence Oem Key Alın Ama Tabi Ki Sizin KararınızPeki hocam retail mi oem mi almalıyım
Retail keyin patlama ihtimali veya başka birininda kullanıyor olma ihtimali korkutuyorOem Keyi Sadece 1 Cihazda Kullanabilirsin . Retail Keyi İse Başka Cihazlarda'Da Kullanabilirsin . Bence Oem Key Alın Ama Tabi Ki Sizin Kararınız